Ніколь Кідман стане матір'ю Аквамена

2 лютого 2017,  15:36 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Ніколь Кідман веде переговори з приводу ролі матері головного героя «Аквамена».

Переговори з Кідман поки знаходяться на ранній стадії, але якщо вони завершаться успішно, що дуже ймовірно, оскільки актриса вже завершила зйомки у всіх своїх найближчих майбутніх проектах, то вона втілить мати Аквамена Атланну, яка має высокородное походження. Вона втекла з рідної Атлантиди, закохалася у зберігача маяка Тома Каррі, від якого вона народжує сина Артура Каррі відомого як Аквамен.

Головного героя «Аквамена» втілює Джейсон Момоа, якого в цьому образі ми вже бачили мельком у «Бетмені проти Супермена» та скоро побачимо в «Лізі справедливості».

Дружину Аквамена зііграє Ембер Херд. Перший погляд на її героїню був представлений в жовтні минулого року.

Патрік Вілсон стане злісним зведеним братом головного героя Ормом, а Віллем Дефо – головним радником з питань науки в Атлантиді Нуйдісом Валко.

Режисером цього супергеройського екшену є Джеймс Ван, який минулого тижня поділився першої закулісної фотографією з Момоа, Херд і Вілсоном, зробленою під час сценарної читки.

Початок зйомок «Аквамена» планується на квітень, а вони будуть проходити в Австралії.

Зараз Кідман є однією з претенденток на «Оскар-2017», на який вона номінована за свою роль у драмі «Лев». В майбутньому актрису можна буде побачити в комедії «Як розмовляти з дівчатами на вечірках», кримінально-драматичному міні-серіалі «Велика маленька брехня», вестерні «Ошуканий» і в драмі Йоргоса Лантімоса «Вбивство священного оленя».

Українська прем'єра «Аквамена» відбудеться 4 жовтня 2018 року.

1325 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: