Дієго Луна стане новим «Обличчям зі шрамом»

1 лютого 2017,  01:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Дієго Луна зіграє головну роль у рімейку «Обличчя зі шрамом».

Щодо нового «Обличчя зі шрамом», заснованого на однойменному гангстерському фільмі 1983 року з Аль Пачіно у головній ролі, з'явилося одразу дві новини. Одна з них хороша — рімейк знайшов виконавця головної ролі, а друга, на жаль, погана — режисер Антуан ФукуаЛівша», «Чудова сімка») вирішив покинути проект.

Офіційного підтвердження участі Луни в прийдешньому «Обличчі зі шрамом» ще немає, але джерела, близькі до проекту, повідомляють, що він зіграє в ньому головного героя Тоні Монтану — простого хлопця, який приїхав до США з іншої країни і вирішив стати могутнім американським наркобароном.

Раніше цього персонажа утілював не тільки Пачіно, номінований за свого Тоні на «Золотий глобус», а і Пол Муні, який зіграв головну роль в фільм 1932 року, який разом з рімейком зараз вважається класикою. Після відмінної гри Луни в спін-оффі популярної науково-фантастичної саги «Бунтар-один» було б дуже цікаво побачити його в такому яскравому образі.

Вдалий рімейк «Чудової сімки» зробив участь Фукуа у «Обличчі зі шрамом» дуже багатообіцяючим, але режисер був змушений покинути фільм у зв'язку з тим, що його зйомки створювали конфлікт для зйомок «Великого вирівнювача 2». Так що тепер студія Universal швидко шукає йому заміну, щоб виробництво їх гангстерської драми не затримувалося.

У найближчому майбутньому Луну можна буде побачити в пост-апокаліптичній мелодрамі «Погана партія» з Джимом Керрі і Джейсоном Момоа і науково-фантастичній драмі «Коматозники» з Ніною Добрев і Еллен Пейдж.

Дати виходу у нового «Обличчя зі шрамом» поки немає, але його зйомки повинні початися навесні.

1270 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: