Новий постер «Привид у броні»

29 січня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий офіційний постер науково-фантастичного екшену «Привид у броні» знайомить з двома ключовими другоплановими героями.

Заснований на однойменному культовому аніме 1995 року, «Привид у броні» розповість про жінку-поліцейську Мотоко Кусанагі відому як Майор, яку повернули до життя з допомогою останніх технологій. Але чим глибше вона занурюється в розслідування свого минулого, тим ясніше стає, що, можливо, її ніхто не рятував, що вони просто вкрали її справжнє життя, про що заявляє нове промо.

Офіційний синопсис фільму:

Заснований на міжнародно-визнаного науково-фантастичному матеріалі, «Привид у броні» слідує за Майором з спецвійськ, єдиним гібридом людини і кіборга, яка веде за собою елітний загін «Секція 9». Віддана місії зупиняти найнебезпечніших злочинців і екстремістів, «Секція 9» стикається з ворогом, чиєю єдиною метою є знищення всіх здобутків корпорації Hanka Robotic в області кібер-технологій.

Разом з Майором, яку втілює Скарлетт Йоханссон, на постері зображені кіборг-громила Бато, що володіє величезною фізичною силою, і контррозвідник з дуже розвиненим інтелектом Дайсуке Арамакі. Цих персонажів зіграли Йохан Філіп Асбек з «Гри престолів» і знаменитий японський актор Такеші Кітано.

Компанію в «Привиді у броні» їм складуть Майкл Пітт, Жюльєт Бінош, Ріла Фукусіма і Майкл Вінкотт.

Нижче ви можете знайти перший локалізований постер з Йоханссон.

Український трейлер кінострічки режисера Руперта Сандерса дивіться тут.

В український прокат «Привид у броні» прибуде 30 березня.

1215 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: