Концепт-арти українського мультфільму «Викрадена принцеса»

22 грудня 2016,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо кілька концепт-артів з головними героями українського мультфільму «Викрадена принцеса».

Анімаційний фільм «Викрадена принцеса», відомий також як «Руслан і Людмила», повідає фентезійну історію легендарних закоханих Руслана і Людмили, яким на шляху до свого щастя доведеться битися з темним чаклуном Чорномором.

Офіційний синопсис мультфільму:

Ця дивна історія сталася у часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. Волею долі молодмй бродячий артист Руслан знайомиться з князівською донькою Людмилою. Незважаючи на різницю положення в суспільстві, вони закохуються одне в одного. Але щастя триває недовго. Підступний чаклун Чорномор викрадає Людмилу. І Руслан вирушає на її пошуки...

На перших концепт-артах мультфільму його головні герої виглядають досить привабливими і з живими виразами обличч. Людмила одягнена у червоні чобітки і вишиту сорочку і спідницю, а Руслан — в більш простий наряд, відповідний його образу мандрівного артиста.

Далі слідує перший погляд на батька головної героїні, який постає перед нами у всьому своєму княжому вбранні і короні, на злого чаклуна Чорномора і доброго чарівника, чиє ім'я поки не розкривається.

А останній концепт-арт із зображенням чудової бібліотеки нагадує диснеївських «Красуню і чудовисько», а місцями і перший тизер «Викраденої принцеси».

Згідно офіційного сайта мультфільму студії Animagrad, це перший проект її лінійки кінотеатральних анімаційних прем'єр. Студія також веде роботу над створенням повнометражних мультфільмів «Мавка. Лісова пісня», «Снігова республіка», «Робінзон» і «Роксолана».

Сьогодні був представлений перший тизер цієї повнометражної казки, який ви можете подивитися тут.

В український прокат «Викрадена принцеса» прибуде 7 березня 2018 року.

3148 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: