Як їсть Дарт Вейдер?

18 грудня 2016,  16:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни. Історія» Бен Мендельсон висунув правдоподібну теорію про те, як харчується Дарт Вейдер.

Великий і жахливий астматик далекої-далекої галактики, який хоче поневолити всіх і вся, Вейдер, що ховається за своїм шоломом, вже давно є не до кінця розгаданою загадкою для глядача, особливо в тому, що стосується його складної системи життєзабезпечення, що ховається в шоломі і костюмі. Наприклад, як і що він їсть? І чи дійсно потрібна йому їжа?

Ці питання були підняті під час незвичайного інтерв'ю каста фільму «Бунтар-один» для WIRED, в рамках якого актори відповідали на найпопулярніші питання про себе і «Зоряні війни», які люди запитують у Google. І на них вельми правдоподібно відповів Мендельсон, що втілює в даному спін-оффі директора з питань передових збройних досліджень Орсона Кренніка:

Він поглинає поживні речовини через свої трубки. І він любить приймати [поживні] ванни.

Поживні ванни частково підтверджує одна зі сцен спін-оффу «Бунтар-один», де Вейдера пробуджують від сну у вертикальному контейнері, наповненому якоюсь рідиною, очевидно, лікувальною та корисною для цього лиходія.

Фелісіті Джонс припустила, що Вейдер живиться через соломинку, а Різ Ахмед задумався над тим, чи потрібна цьому темному джедаю їжа взагалі. Може, він дійсно харчується людськими страхами. Хто знає.

А ви що думаєте з цього приводу? Залишайте свої припущення в коментарях.

У «Бунтарі-один» Вейдера традиційно озвучив Джеймс Ерл Джонс.

Нашу рецензію на спін-офф світу «Зоряних воєн» читайте тут.

«Бунтар-один. Зоряні війни. Історія» вже можна подивитися в українських кінотеатрах.

3252 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: