Скарлетт Йоханссон зіграє у фільмі Джорджа Клуні

16 грудня 2016,  22:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Першого месника: Протистояння» Скарлетт Йоханссон отримала головну роль у психологічному трилері «Танжер» («Tangerine»), який продюсує Джордж Клуні.

«Танжер» буде засновано на однойменному романі письменниці Крістін Менган, чиї події розвиваються в 1950-х роках в Марокко. Головною героїнею історії є жінка на ім'я Еліс Шиплі, яка після раптової смерті свого нареченого намагається залишити своє минуле і сусідку по кімнаті в коледжі позаду. Через роки Еліс знову зустрічає ту сусідку Люсі, після чого зникає її чоловік. Це змушує головну героїню замислитися, чи небезпечна Люсі, як вона думає, або ж їй здалося.

Йоханссон зіграє в цій картині головну роль, а хто складе їй компанію, поки не повідомляється.

Права на адаптацію роману Менган придбала компанія Imperative Entertainment у листопаді, і пошуки режисера для неї все ще тривають.

Продюсерами «Танжера» будуть Джордж Клуні і Грант Хеслов разом зі своєю компанією Smokehouse Pictures.

Цього року Йоханссон разом з Клуні зіграла в комедії братів Коен «Аве, Цезар!», повернулася в образі супергероїні Чорної вдови в «Першому меснику: Протистояння», а також озвучила Каа в диснеївській «Книзі джунглів» і заспівала у мультфільмі «Співай!».

Серед майбутніх проектів актриси значаться науково-фантастичний екшен «Привид у броні», комедія «Струсни тілом» і «Месники: Війна нескінченності».

Клуні нещодавно закінчив зйомки детективної комедії «Субурбікон», де виступає режисером, а зараз він продюсує спін-офф «Вісім подруг Оушена».

Дати виходу у «Танжера» поки немає.

1289 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...