Топ-10 зірок 2016 року за версією IMDb

16 грудня 2016,  21:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Сайт IMDb продовжує підбивати підсумки 2016 року, представивши свій рейтинг найпопулярніших акторів і актрис останніх 12 місяців.

Абсолютною зіркою 2016 року за версією IMDb стала австралійська актриса, яка підкорила Голлівуд, Марго Роббі. Минулого разу вона була на 3-му місці в цьому рейтингу, а після виходу «Загону самогубців», де втілила суперзлодійку Харлі Квінн, і зовсім стала зіркою №1.

Знову на 2-му місці за популярністю опиняється зірка «Гри престолів» Емілія Кларк, яка в останні місяці не тільки літала на драконі, а й веселила своїм комедійним талантом у мелодрамі «До зустрічі з тобою», де зіграла з Семом Клафліном.

Наймолодшою актрисою в списку найбільш популярних опинилася 12-річна Міллі Боббі Браун, яка підкорила глядачів і критиків своєю грою в серіалі «Дуже дивні справи», розташувавшись на 3-му місці.

Цього року в даному рейтингу побільшало чоловіків, і тепер одним з найбільш популярних зірок IMDb є не тільки Том Харді, який спустився з 1-го на 4-е місце, а і Леонардо ДіКапріо, що розташувався на 10-му місці. Обидва актора увірвалися в 2016 рік, зігравши у вестерні «Легенда Ґ'ю Гласса» («Виживший»), за головну роль в якому ДіКапріо, нарешті, отримав свій «Оскар» за Кращого актора.

Здавалося б, що одним з найпопулярніших акторів року без сумнівів є також зірка «Дедпула» Райан Рейнольдс, але в даний рейтинг потрапив все-таки не він, а його колега Морена Баккарін, що втілила в «Дедпулі» його дівчину Ванессу. Та й роль в серіалі «Готем» напевно додала їй популярності.

Далі за зіркою «Дедпула» слідують Галь Гадот, Алісія Вікандер і Дейзі Рідлі. Гадот втілила найвідомішу супергероїню коміксів DC в «Бетмені проти Супермена», Вікандер отримала «Оскар» і роль наступної Лари Крофт, а також зіграла у бойовику «Джейсон Борн» і мелодрамі «Світло між двох океанів», а Рідлі увірвалася в кінотеатри по всьому світу ще в кінці 2015 року, втіливши головну героїню «Зоряних воєн: Пробудження сили».

Минулий рік став проривом для американської актриси Хейлі Беннетт, яка розташувалася на 9-му місці. Як же їй вдалося обскакати самого ДіКапріо? Зігравши в екшені «Хардкор», вестерні «Чудова сімка», трилері «Дівчина в поїзді» і комедії «Правила не поширюються», яка отримала номінацію на «Золотий глобус».

Топ 10 акторів 2016 року за версією IMDb:

  1. Марго Роббі
  2. Емілія Кларк
  3. Міллі Боббі Браун
  4. Том Харді
  5. Морена Баккарін
  6. Галь Гадот
  7. Алісія Вікандер
  8. Дейзі Рідлі
  9. Хейлі Беннетт
  10. Леонардо ДіКапріо

Топ 10 серіалів 2016 року за версією IMDb знайдете тут.

Топ 10 фільмів 2016 року за версією IMDb розмістилися тут.

Торішній рейтинг найпопулярніших акторів за версією IMDb розташувався тут.

1605 

1 коментар

Адам Мизиев

22 грудня 2016, 16:55

  1. Алисия Викандер пффф не согласен
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: