Кадри і синопсис 7 серії 2 сезону «Легенди завтрашнього дня»

2 грудня 2016,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Межсериальный кросовер каналу The CW завершиться сьогодні серією «Легенд завтрашнього дня», на дюжині кадрів до якої супергерої постають у всьому своєму обмундируванні, готові до фінальної сутички з домиінаторами.

За традицією, як і попередні їй серії «Флеша» і «Стріли», кросоверна серія «Легенд завтрашнього дня» отримала назву «Вторгнення!» («Invasion!»).

Офіційний синопсис серії:

Легенди працюють з Флешем, Супергерл і Зеленої стрілою, щоб убити загарбників. І поки професор Штайн намагається збагнути, як перемогти домінаторів, його відволікає аберація, яку він створив в 1987 році.

Легенд на офіційних кадрах представляють професор Штайн (Віктор Гарбер), Вогненний шторм (Франц Драмех), Біла канарейка (Кейті Лотц), Атом (Брендон Рут), Теплова хвиля (Домінік Перселл), Віксен (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Командир Сталь (Нік Зано), але разом з ними в серії також з'являться відсутні тут Ріп Хантер (Артур Дарвілл) і Зворотній Флеш (Метт Летчер).

Разом з Флешем (Грант Гастін) допомагати Легендам в їх серії буде Циска (Карлос Валдес) і Кейтлін (Даніель Панабейкер), хоча її й не видно на кадрах, а разом із Зеленою стрілою (Стівен Амелл) боротися з домінаторами будуть Спартанець (Девід Ремсі), Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) і Спіді (Вілла Холленд), остання з яких також не потрапила в об'єктив фотографа, який знімав кадри.

Одна лише Супергерл (Меліса Бенойст) подорожує з серіалу в серіал сама по собі, зате завдяки своїй чарівності і безпосередності супергероїня вже напевно завела далеко від дому нових друзів в особі вищеперелічених братів і сестер по зброї.

Режисером заключної серії кросовера виступає Грегорі Сміт, який працював раніше над «Стрілою» і «Легендами».

Чим же завершиться протистояння супергероїв і домінаторів, побачимо в серії «Легенд завтрашнього дня» вже сьогодні, 1 грудня.

3782 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: