Кадри і синопсис 8 серії 3 сезону «Флеша»

30 листопада 2016,  00:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжсеріальний кросовер каналу The CW продовжується сьогоднішньою серією «Флеша», на чиїх 32 кадрах зібралися всі супергеройські колеги Баррі Аллена.

Серія «Флеша», яка є другою у чотирьохсерійному кросовері, який розпочався учора з «Супергерл», 8-й за рахунком в його 3 сезоні, і називається вона «Вторгнення!» («Invasion!»).

Офіційний синопсис серії:

Баррі просить Зелену стрілу про допомогу, коли інопланетяни нападають на Централ-сіті, але коли вони розуміють, що їх двох буде недостатньо, вони знаходять Легенди завтрашнього дня, щоб привести в цю битву Супергерл.

В образі Баррі і Олівера Квіна повертаються Грант Гастін і Стівен Амелл, допомагати їм протистояти нападу інопланетян будуть Айріс (Кендіс Паттон), Кейтлін (Даніель Панабейкер), доктор Харрісон Веллс (Томас Кевена), Spartan (Девід Ремсі), Спіді (Вілла Холленд) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс).

Команду Легенд в даній серії представлять Біла Канарейка (Кейті Лотц), Атом (Брендон Рут), Вогненний шторм (Франц Драмех), Теплова хвиля (Домінік Перселл) і професор Мартін Штайн (Віктор Гарбер).

Сама ж Супергерл (Меліса Бенойст), судячи по цим же кадрам, ховалася неподалік у ящиках, оскільки саме звідти з нею виходять Баррі і Циска (Карлос Валдес), що постає тут в костюмі Вайба.

Режисером серії став Дермотт Даунс, для якого це буде вже п'ята серія «Флеша». Також він працював над серіалами «Супергерл», «Стріла» і «Легенди завтрашнього дня», тому саме на його плечі і вирішили покласти відповідальність об'єднати їх супергероїв.

Як відбувалися зйомки сцени їхнього знайомства один з одним, ви можете побачити у свіжому закулісному відео.

Трейлер супергеройського кросовера Телевсесвіту DC каналу The CW дивимося тут.

Кросоверна серія «Флеша» виходить сьогодні, 29 листопада, далі за нею підуть події «Стріли», чия серія продовжить кросовер 30 листопада, а завершиться він серією «Легенд завтрашнього дня» в перший день зими, 1 грудня.

1571 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: