Улюблені фільми Райана Рейнольдса з собою в головній ролі

29 листопада 2016,  00:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Які свої кінороботи Райан Рейнольдс любить найбільше? Актор назвав шістку улюблених фільмів з собою в головній або второплановой ролі.

На питання про те, які ваші улюблені фільми з Райаном Рейнольдсом, зірка «Дедпула» без сорому відповів журналу GQ:

«Похований живцем», «Парк культури і відпочинку», «Голоси», «Прогулянка по Міссісіпі». Я люблю «Дедпула» всім своїм серцем. Мені подобається «Король вечірок». Коли ви його дивитесь, знайте, що я там просто оптом краду у Чеві Чейза.

У цьому списку найбільш ранньою кінороботою Рейнольдса є «Король вечірок», що вийшов в 2002 році. Комедія вийшла в рамках серії «National Lampoon» («Американський пересмішник»), де раніше головну роль виконував якраз Чеві Чейз. Рейнольдс втілив у фільмі найпопулярнішого хлопця в коледжі, який зустрічає красуню-журналістку, і вона змушує його зрозуміти, що, можливо, він боїться випуститися.

«Парк культури і відпочинку» є єдиним фільмом серед улюблених Рейнольдса з самим собою, де він не зіграв головну роль. Події цієї драматичної комедії з Джессі Айзенбергом і Крістен Стюарт відбуваються влітку 1987 року в парку розваг, де їхні герої працюють, розважаються і закохуються. А Рейнольдс тут втілює техніка і музиканта, який стверджує, що одного разу грав із самим Лу Рідом.

Трилер «Похований живцем» можна вважати практично сольним фільмом Рейнольдса, оскільки в ньому глядач проводить півтори години в компанії його героя, похованого живцем в дерев'яній труні невідомо де, і всей цей час він намагається викликати допомогу по мобільному телефону.

У кримінальній комедії «Голоси» актор зіграв нібито милого хлопця, який прагне завоювати дівчину з допомогою своїх злих і балакучих тварин, у драмі «Прогулянка по Міссісіпі» його можна бачити в образі гравця в покер, ну а в «Дедпулі» він втілив найбожевільнішого антигероя, який коли-небудь з'являвся на великому екрані.

А які ваші улюблені фільми за участі цього актора? Залишайте свій список в коментарях.

У майбутньому році Рейнольдса можна буде побачити у науковій фантастиці «Життя» і комедійному екшені «Охоронець кілера». А після він повернеться у «Дедпулі 2».

2680 

3 коментаря

SpaceMonkey

29 листопада 2016, 11:45

Недавно случайно смотрел Блэйд 3, а там он.
0 / 0 
BLADE в ответ на SpaceMonkey

29 листопада 2016, 11:47

И там он чем-то похож на Дэдпула
0 / 0 
SpaceMonkey в ответ на BLADE

29 листопада 2016, 11:47

Лицом.
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: