Марго Роббі і Донал Глісон возз'єднаються в фільмі «Кролик Пітер»

26 листопада 2016,  16:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигли Марго Роббі і Донал Глісон представити публіці свою першу спільну роботу, байопік «До побачення, Крістофер Робін», як вже підписалися на участь у напіванимаційній казці «Кролик Пітер».

«Кролик Пітер» буде сімейною адаптацією однойменної казки Беатрікс Поттер з участю живих акторів, що повідає про кролика-бунтаря, який намагається пробратися в город до фермера.

Пітера озвучує Джеймс Корден, а головну жіночу героїню на ім'я Беа, яка не буде намальованою, зіграє Роуз Бірн.

Глісон в цій історії стане містером МакГрегором, тим самим фермером, якому буде набридати шкідливий кролик.

На жаль, цього разу ми не побачимо Роббі поруч з ним в кадрі, оскільки вона буде озвучувати анімованого персонажа. Ім'я її героїні не розголошується, але відомо, що вона буде кролицею.

Також у фільмі можна буде почути голоси зірки «Зоряних воєн: Пробудження сили» Дейзі Рідлі і зірки «Агентів А.Н.К.Л.» Елізабет Дебікі. Так що в даному випадку Глісон возз'єднається ще й з колегою по сьомим «Зоряним війнам», де втілив імперського генерала Хакса.

Режисером «Кролика Пітера» є Вілл Глак, який зняв комедію «Відмінниця легкої поведінки».

Наступного року Глісона і Роббі можна буде побачити в байопіку «До побачення, Крістофер Робін», де вони зіграють письменника А. А. Мілна, що придумав Вінні-Пуха і його дружину. Серед майбутніх проектів Глісона також значаться фільми «Зоряні війни: Епізод 8», «Мена» з Томом Крузом і безіменна кінокартина Даррена Аронофскі. А Роббі в майбутньому зіграє в трилері «Термінал», озвучить мультфільм «Молоді хулігани» і повернеться в образі суперзлодійки Харлі Квінн в її сольному спін-оффі.

У світовий прокат «Кролик Пітер» вийде 23 березня 2018 року.

1745 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: