Шеннен Доерті повернеться у перезапуску «Смертельної пристрасті»

24 листопада 2016,  22:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової кримінальної комедії кінця 1980-х «Смертельна пристрасть» Шеннен Доерті повернеться в його серіальному перезапуску.

Актриса особисто підтвердила свою участь в серіалі, опублікувавши кілька днів тому у своєму Instagram фото зі знімального майданчика з підписом, в якому згадала одну з цитат своєї героїні:

Попередній погляд зі зйомок «Смертельної пристрасті»..... заздрите? @tvland

У волоссі Доерті красується той самий знаковий червоний бантик, носити який могла лише найкрутіша дівчина школи.

Чорна комедія «Смертельна пристрасть» вийшла на екрани в 1988 році і розповіла історію дівчини Вероніки, чию хорошу репутацію намагаються заплямувати більш популярні дівчата школи. І щоб з ними розібратися, вона об'єднується з похмурим соціопатом Джейді, разом з яким вони вирішують вбити противних дівчат.

Головну роль у фільмі виконала Вайнона Райдер, її друга Джейді зіграв Крістіан Слейтер, а Доерті втілила там одну з трійці тих самих підступних дівчат.

Кого зіграє зірка оригіналу у перезапуску, не розголошується, але у неї буде ключова роль.

Головних героїв серіалу втілять Грейс Вікторія Кокс і Джеймс Скаллі, а «поганими дівчатами» стануть Мелані Філд, Брендан Сканнел і Жасмин Метьюз.

Нова «Смертельна пристрасть», якщо проживе довше одного сезону, стане антологією, в кожному новому сезоні якою буде нова група «поганих дівчат».

2360 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: