Чарівні звірині постери «Фантастичних звірів і де їх шукати»

24 листопада 2016,  20:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тайванські постери «Фантастичних звірів і де їх шукати» виділилися із загальної маси, опинившись єдиними в світі, які згадали, що у фільмі важливу роль відіграють не тільки люди, а і чарівні тварини, і вирішили показати їх разом.

Разом з магозологом з Британії Ньютом Скамандером (Едді Редмейн) і американським аврором Тіною Голдштайн (Кетрін Вотерстон на нових чарівних постерах, які підкорюють нестандартним підходом до зображення персонажів, також красуються маленький зелений посипачка Пікетт, який є справжнім другом і фаворитом головного героя, шкідливий ніффлер, енігматичне мінливе зло і чудова птиця-грім.

Докладніше про цих і інших фантастичних істот світу Дж.К. Роулінг читайте тут.

Днями з'явилася дубльована фічуретка, в якій режисер Девід Йейтс розповів про роль 3D ефектів в створенні цих чарівних тварин і магії на екрані.

А також вчора ми представили український фінальний трейлер даного спін-оффу «Гаррі Поттера», який переконає вас подивитися його найближчим часом, якщо раптом ви ще не встигли сходити в кіно, або ж викличе бажання знову відправитися в подорож з Ньютом і його пернатими і не дуже друзями, якщо ви вже оцінили його особисто.

«Фантастичні звірі і де їх шукати», нашу рецензію на яких читайте тут, вже можна побачити в українських кінотеатрах.

1619 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: