Забавні фото каста «Легіону» з New York Comic Con

13 листопада 2016,  00:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого місяця каст прийдешнього нестандартного супергеройського серіалу «Легіон» знатно повеселився на конвенції New York Comic Con, і ми зібрали звідти найяскравіші спільні фотографії цих акторів, включаючи кілька забавних селфі.

Серіал «Легіон» повідає про мутанта Девіда Халлера, сина Чарльза Ксавьера і Габріель Галер, який страждає від серйозного психічного розладу. Його діагнозом є шизофренія, і хлопець роками проходив курси лікування в психіатричних лікарнях. Але після дивної події з одним пацієнтом він стикається з можливістю того, що голоси, які він чує, і видіння, які він бачить, можуть бути реальними.

Представити своє нове творіння New York Comic Con, прибули виконавець головної ролі Ден Стівенс, а також актори Обрі Плаза, Рейчел Келлер, Кетрін Аселтон, Ембер Мідфандер, Білл Ірвін і Джеремі Харріс.

Стівенс тут же вирішив зафіксувати цей момент з колегами у вигляді селфі, де актори зобразили емоції, які у вас може викликати перший сезон: здивування, шок, радість, паніку, зацікавленість і, судячи з умиротвореного вигляду Келлер, відхід у блаженний астрал.

А ось і селфі від Аселтон, яка грає в серіалі старшу сестру головного героя Емі, зроблене разом з Плазою і Келлер, що втілюють у «Легіоні» подругу Девіда Ленні і його дівчину Сід:

Леді «Легіону».

Також на конвенції з'явилися шоураннер серіалу Ний Хоулі і продюсер Лорен Шулер Доннер.

Навесні Хоулі повідав про «Легіон» наступне:

Думаю, що більш цікаво досліджувати одні з найбільш цікавих екзистенціальних питань про те, що означає бути іншим, дійсно бути іншим, та піддавати сумніву реальність, в якій живуть оточуючі.

Ну як, ви готові бути іншими разом з Девідом Халлером і його веселою командою?

Останній промо-ролик, в якому він демонструє свої сили, дивимося тут.

Прем'єра «Легіону» відбудеться на початку 2017 року.

1205 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: