Новини про мультсеріал (2014 – 2018)

23 серпня 2023,  20:32 | Новини серіалів

У науково-фантастичному серіалі «Асока», який є частиною кіновсесвіту «Зоряні війни», лиходія гранд-адмірала Трауна втілює актор Ларс Міккельсен, якого ви раніше могли бачити у хітових серіалах «Шерлок» та «Відьмак».

Читати далі...
25 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» завершилися ще до карантину, але студія Disney продовжує дражнити нас новими деталями про його каст, що розширюється. І за останні тижні стало відомо, що до нього увійдуть Темуера Моррісон, Кеті Сакхофф і Тімоті Оліфант.

Читати далі...
17 серпня 2018,  21:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Disney представив перший трейлер свого нового науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Опір» («Star Wars: Resistance»), який вийде на екрани восени.

Сюжет пригодницького мультсеріалу «Зоряні війни: Опір» буде слідувати за молодим пілотом Казудою Ксіоно, якому Опір доручає секретну місію. Він повинен розслідувати діяльність організації Перший орден, яка є зростаючою загрозою в галактиці.

Також у 1 сезоні з'являться персонажі нинішньої кінотрилогії «Зоряні війни» По Демерон (Оскар Айзек), Капітан Фазма (Гвендолін Крісті) та дроїд BB-8.

Прем'єра мультсеріалу «Зоряні війни: Опір», творцем якого виступає Дейв Філоні («Зоряні війни: Війни клонів», «Зоряні війни: Повстанці»), відбудеться 7 жовтня.

22 січня 2018,  17:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повір у себе, повір в Силу, говорить трейлер другої частини 4 сезону мультсеріалу «Зоряні війни: Повстанці».

Трейлер згадує непросту подорож Езри (Тейлор Грей), Кенана (Фредді Принц мол.), Гери (Ванесса Маршалл), Сабін (Тія Сіркар) і Зеба (Стівен Блум) й показує, що у фінальних серіях на них чекає ще більше випробувань і крутих моментів, як звільнення Гери з полону Імперії, нова зачіска Кенана, більше лот-вовків, повернення імператора Палпатіна, поява богів з Мортіс та багато битв за участю джедаїв.

«Зоряні війни: Повстанці» повертаються 19 лютого.

5 вересня 2017,  17:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер 4 сезону мультсеріалу «Зоряні війни: Повстанці», де усі шляхи сходяться в один. В нових серіях екіпаж космічного корабля «Привид» повертається, щоб і далі протистояти Імперії. Також тут з'являється Со Геррера (Форест Вітакер) і згадується, що директор Креннік зайнятий новим проектом «Зореграй» («Stardust»), який, як нам відомо з фільму «Бунтар-один», є кодовою назвою «Зірки смерті».

Прем'єра 4 сезони «Зоряні війни: Повстанці» відбудеться 16 жовтня.

18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...