Новини про мультсеріал (2019 – ...)

29 червня 2022,  12:02 | Новини серіалів

Найгарячіша та найнебезпечніша парочка Ґотема повертається, щоб знову сіяти хаос і завойовувати наші серця, у тизер-трейлері 3-го сезону мультсеріалу для дорослих «Харлі Квін» від стримінгової платформи HBO Max.

Читати далі...
29 вересня 2020,  19:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський мультсеріал для дорослих «Харлі Квінн» повернеться на наші екрани з 3 сезоном, що підтверджує його новий святковий постер зі щасливими Харлі та Айві, у яких зараз справжній медовий місяць.

Читати далі...
29 червня 2020,  23:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару днів тому вийшла фінальна серія 2 сезону хітового мультсеріалу «Харлі Квінн», де, як ми і припускали, нас чекало одне божевільне весілля.

Читати далі...
20 червня 2020,  21:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс DC Universe поділився промо-роликом 13 серії 2 сезону мультсеріалу «Харлі Квінн», де, схоже, на нас чекає розладнане весілля.

Читати далі...
9 червня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 8 серії 2 сезону хітового супергеройського мультсеріалу «Харлі Квінн» наша безбашенна королева Ґотема вирушила на зустріч з «великим і могутнім» суперлиходієм Дарксайдом, який виявився відмінним психологом.

Читати далі...
18 травня 2020,  13:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до апокаліпсису? У промо-ролику 8 серії 2 сезону хітового мультсеріалу для дорослих «Харлі Квін» головна героїня об'єднується з Дарксайдом і випускає на Ґотем цілу армію парадемонів.

Читати далі...
23 квітня 2020,  02:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Безбашений мультсеріал «Харлі Квін» повернувся з новими серіями, і в одній з них з'явилася знаменита антигероїня Жінка-кішка.

Читати далі...
20 березня 2020,  16:22 | Новини серіалів

Нова королева Ґотема готова до ще більш масштабних, поганських і скандальних пригод в офіційному трейлері 2 сезону мультсеріалу «Харлі Квін».

У 2 сезоні Харлі Квін (Кейлі Куоко), яка разом з Отруйним плющем (Лейк Белл) і своєю командою лиходіїв перемогла Лігу несправедливості, роздумує над тим, чим би їй зайнятися тепер, як раптом до неї заявляються Пінгвін (Вейн Найт), Бейн (Джеймс Адоміан), Загадник (Джим Реш), Дволикий (Ендрю Дейлі) і Містер Фріз та пропонують свій варіант розділу Ґотема — де Харлі виділяють маленький острівець поруч з містом. Наша королева не буде цього терпіти і оголошує їм війну.

Також трейлер представляє Жінку-кішку і Бетгьорл. Незважаючи на карантин, прем'єра 2 сезону «Харлі Квін» відбудеться в запланований час 3 квітня. І ми чекаємо її з величезним нетерпінням.

19 березня 2020,  21:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий майстер фотошопу Bosslogic представив зірку фільмів «Ножі наголо» і «Той, хто біжить по лезу 2049» Ану де Армас в образі знаменитої суперлиходійки з коміксів DC Отруйний плющ.

Читати далі...
10 березня 2020,  13:19 | Новини серіалів

Оскільки анімованим персонажам не потрібен особливий відпочинок, як живим акторам, компанія DC збирається випустити 2 сезон свого хітового супергеройського мультсеріалу «Харлі Квін» в рекордні сроки всього через півтора місяця після закінчення 1 сезону!

Мультсеріал «Харлі Квін» є адаптацією коміксів DC для дорослих, і в його 1 сезоні з'явилося чимало відомих і не дуже відомих героїв. Перший погляд на 2 сезон розкриває, що тепер ворогом бойової Харлі (Кейлі Куоко) буде знаменитий суперлиходій Пінгвін (Вейн Найт), який в новому фрагменті закував Харлі в брилу льоду і вирішив, що може безкарно над нею насміхатися. Що ж, ви напевно здогадуєтеся, що на нього чекає за таку неповагу до королеви Ґотема.

У кінці відео повідомляє, що прем'єра 2 сезону «Харлі Квін» відбудеться 3 квітня.

16 лютого 2020,  17:42 | Новини серіалів

Харлі Квін готує хитру помсту своєму колишньому хлопцю Джокеру в промо-ролику 13 серії 1 сезону супергеройського мультсеріалу «Харлі Квін».

Дебютний сезон сміливої адаптації коміксів DC про суперлиходійку Харлі Квін, голосом якої стала зірка культового ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, в рекордні терміни встиг підкорити і глядачів, і критиків, і його новий промо-ролик обіцяє нам буквально вибуховий фінал. У ньому Харлі здає Джокеру (Алан Тьюдік) його заклятого ворога Бетмена, вірніше Глиноликого в костюмі Бетмена, і головний клоун-психопат Ґотема ковтає її наживку. Але не переживайте, справжній Бетмен (Дідріх Бадер) теж візьме участь у битві колишніх закоханих.

Заключна серія 1 сезону отримала назву «The Final Joke» («Фінальний жарт») і вийде на екрани 22 лютого за українським часом.

14 грудня 2019,  17:18 | Новини серіалів

Актриса Лейк Белл розповідає про свою героїню Отруйний плющ у новому промо-відео мультсеріалу «Харлі Квінн», чия прем'єра відбулася 29 листопада.

Памела Айслі, також відома як Отруйний плющ або просто Айві, вміє керувати рослинами і є найкращою подругою безбашенної Харлі Квінн, яку тут озвучує Кейлі Куоко. Вона допомагає Харлі втекти з в'язниці, і тепер суперлиходійки живуть разом. Айві обожнює використовувати сарказм і відрізняється спокоєм, навіть коли Харлі починає трощити все навколо. О, і у неї є друг Френк. який є хижою рослиною.

Нова серія мультсеріалу «Харлі Квінн», який орієнтований на дорослу аудиторію, вийде 21 грудня за українським часом.

26 листопада 2019,  00:41 | Новини серіалів

Нове відео очікуваного супергеройського мультсеріалу для дорослих «Харлі Квінн» нагадує, що голосом його головної героїні буде зірка знаменитого ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко.

В промо актриса обіцяє, що мультсеріал про Харлі Квінн буде «дуже смішним». Харлі є дуже доброю і щедрою подругою Отруйного плюща (Лейк Белл) і після свого розриву з Джокером (Алан Тьюдік) переїжджає до неї. Також Харлі збере разом в мультсеріалі найдивніших суперлиходіїв і об'єднає їх у свою власну команду. Так що нудьгувати з нею точно не доведеться.

До прем'єри «Харлі Квінн» залишилося вже трохи — вона відбудеться 29 листопада .

17 листопада 2019,  01:20 | Новини серіалів

Готуйтеся, пудинги! Стримінговий сервіс DC Universe представив повноцінний трейлер свого мультсеріалу «Харлі Квінн», де наша улюблена суперлиходійка не соромиться висловлювати свої емоції та підкорювати світ.

Нарешті порвавши з Джокером, оскільки «він любить не її, а Бетмена», Харлі Квінн, яку тут озвучує зірка хітового ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, переїжджає до Отруйного плюща й вирішує заснувати свою банду і стати кримінальною королевою Ґотема, а також пробитися в Легіон Смерті, щоб показати всім, що вона головна героїня, а не дівчинка на побігеньках.

Прем'єрна серія мультсеріалу «Харлі Квінн» вийде на екрани 29 листопада.

22 липня 2019,  15:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія DC попереджає, що її новий мультсеріал «Харлі Квінн» був знятий для дорослої аудиторії. Так що приберіть дітей від екранів.

У своєму сольному мультсеріалі відома суперлиходійка Харлі Квінн, яка говорить голосом зірки серіалу «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, стає вільною від Джокера і вирішує почати своє життя в Ґотемі з чистого аркуша. Тепер вона живе з Отруйним плющем (Лейк Белл) та іноді допомагає Бетмену.

Точної дати прем'єри у мультсеріалу поки немає, але вона відбудеться пізніше у 2019 році.