Новини серіалів про (2008 – 2020)

30 березня 2021,  19:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер мультсеріалу «Зоряні війни: Бракована партія», представлений сьогодні стримінговою платформою Disney+, повідомляє, що його прем'єра відбудеться 4 травня. А також стало відомо, що його прем'єрна серія (або серії) буде йти 70 хвилин.

Читати далі...
28 грудня 2020,  14:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Загін 99 готовий до нових пригод! Хітовий науково-фантастичний мультсеріал «Зоряні війни: Війни клонів» отримає спін-офф, який називається «Зоряні війни: Бракована партія» («Star Wars: The Bad Batch»).

Читати далі...
30 листопада 2020,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розаріо Довсон підкорила шанувальників всесвіту «Зоряні війни», з'явившись в 5 серії 2 сезону серіалу «Мандалорець» в образі легендарної джедайки Асоки Тано. І, звичайно, після прем'єри серії вона отримала свій власний постер.

Читати далі...
31 жовтня 2020,  12:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З тих пір, як на початку весни стало відомо про те, що в 2 сезоні хітової фантастики «Мандалорець» з'явиться легендарна джедайка Асока Тано у втіленні актриси Розаріо Довсон, шанувальники «Зоряних воєн» створили з нею чимало фан-артів. Але від цього фан-арту у вас точно перехопить подих.

Читати далі...
27 травня 2020,  19:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку місяця з'явилася інформація про те, що в 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» повернеться легендарний мисливець за головами Боба Фетт, і новий фан-арт цього всесвіту представляє його зустріч з головними героями серіалу.

Читати далі...
25 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» завершилися ще до карантину, але студія Disney продовжує дражнити нас новими деталями про його каст, що розширюється. І за останні тижні стало відомо, що до нього увійдуть Темуера Моррісон, Кеті Сакхофф і Тімоті Оліфант.

Читати далі...
14 квітня 2020,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до прощання з улюбленими героями? Стримінговий сервіс Disney+ представив фінальний трейлер свого хітового мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», який нагадує, що до його завершення залишилося всього 4 серії.

Читати далі...
17 березня 2020,  19:32 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Disney+ поділився ще одним епічним трейлером фінального сезону науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», який присвячений його головній героїні Асоці Тано.

Асока Тано (Ешлі Екштейн) є падаваном Енакіна Скайвокера (Метт Лантер) і допомагає йому та іншим джедаям у війні з Галактичною Імперією. У персональному трейлері 7 сезону вона, залишивши Орден джедаїв, опиняється в злочинному світі планети Корусант, де вона заводить дружбу з пілотом=початківцем Трейс Мартез та її сестрою Рафою, і разом на цю трійцю чекають незабутні пригоди, в яких Асоці якраз стануть в нагоді її сили.

Прем'єра 7 сезону мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів» відбулася в лютому, а його нова серія вийде 21 березня за українським часом.

20 лютого 2020,  16:15 | Новини серіалів

Зустрічайте Загін 99, також відомий як Бракована партія! Напередодні прем'єри фінального сезону науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів» стримінговий сервіс Disney+ поділився його ексклюзивним фрагментом, який представляє нових героїв.

Загін 99 (Clone Force 99) є загоном дефектівних клонів-командос з бажаними мутаціями. Їх очолює сержант-клон Мисливець, а також до Загону 99 входять Прицільник, Тех і Трощило, останній з яких в даному відео з ентузіазмом повідомляє, що «кавалерія прибула». У цих шибайголів 100-відсотковий рейтинг успішності місій. Під час Воєн клонів їх наймає Галактична Республіка для надсекретної місії. Вони повинні пробратися в тил до ворога і непомітно скоїти ряд диверсій, але ці хлопці не звикли працювати тихо.

Щоб познайомитися з Бракованою партією ближче, дивіться новий трейлер 7 сезону мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», який вийшов минулого тижня. Прем'єра нових серій відбудеться вже завтра, 21 лютого.

14 лютого 2020,  20:18 | Новини серіалів

Стрімінговий сервіс Disney+ вирішив порадувати нас новим трейлером фінального сезону свого науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», який розкриває нові деталі і знайомить з новими героями.

Читати далі...
25 січня 2020,  18:44 | Новини серіалів

Ми нарешті знаємо дату прем'єри фінального сезону науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів»! Згідно з новим трейлером, вона відбудеться вже за місяць, 21 лютого.

Події мультсеріалу від Джорджа Лукаса відбуваються між фільмами «Зоряні війни: Епізод 2 – Атака клонів» та «Зоряні війни: Епізод 3 – Помста Ситхів». У ньому легендарні джедаї Обі-Ван Кенобі (Джеймс Арнольд Тейлор), Енакін Скайвокер (Метт Лантер), Йода (Том Кейн), Мейс Вінду (Терренс «Т.К.» Карсон) та учениця Енакіна Асока Тано (Ешлі Екштейн) відважно воюють зі злою Конфедерацією. Трейлер розкриває, що головним лиходієм фінального сезону буде підступний Дарт Мол (Сем Вітвер), який хоче знищити всіх джедаїв, і на нас чекає епічний поєдинок з ним і Асокою, яка має його зупинити.

В останній раз Дарта Мола ми бачили на великому екрані у фіналі спін-оффу «Соло: Зоряні війни. Історія», який вийшов у 2018 році. А головним лиходієм фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» став імператор Палпатін.

17 серпня 2018,  21:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Disney представив перший трейлер свого нового науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Опір» («Star Wars: Resistance»), який вийде на екрани восени.

Сюжет пригодницького мультсеріалу «Зоряні війни: Опір» буде слідувати за молодим пілотом Казудою Ксіоно, якому Опір доручає секретну місію. Він повинен розслідувати діяльність організації Перший орден, яка є зростаючою загрозою в галактиці.

Також у 1 сезоні з'являться персонажі нинішньої кінотрилогії «Зоряні війни» По Демерон (Оскар Айзек), Капітан Фазма (Гвендолін Крісті) та дроїд BB-8.

Прем'єра мультсеріалу «Зоряні війни: Опір», творцем якого виступає Дейв Філоні («Зоряні війни: Війни клонів», «Зоряні війни: Повстанці»), відбудеться 7 жовтня.

20 липня 2018,  16:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm приготувала для прихильників мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів» сюрприз у вигляді трейлера його 7 сезону, де повертаються улюблені джедаї.

Читати далі...