Новини про мультсеріал (2011 – ...)

6 квітня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Кінокомпанія 20th Century Studios поділилася офіційним трейлером очікуваного комедійного мультфільму «Закусочна Боба», де на Боба та його родину чекають дуже дивні, але веселі пригоди. Режисерами анімації виступають Лорен Бушар та Бернард Дерріман.

Читати далі...
23 листопада 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина для всіх шанувальників балакучого антигероя у втіленні Раяна Рейнольдса: Marvel Studios нарешті приступили до роботи над його третьою пригодою «Дедпул 3», яку напишуть сценаристи хітового мультсеріалу «Закусочна Боба».

Читати далі...
12 березня 2020,  18:04 | Новини серіалів

Джош Гад, голос Олафа з мультфільму «Крижане серце», знову співає на природі в офіційному трейлері мультсеріалу «Центральний парк».

Музична комедія від творця мультсеріалу «Закусочна Боба» Лорена Бушара та стримінгового сервісу Apple TV+ розповість про різних жителів Нью-Йорка, яких об'єднує любов (чи нелюбов) до легендарного Центрального парку. У центрі його подій опиниться родина доглядачів парку, які живуть і працюють в Центральному парку. Незабаром їм належить врятувати і парк, і цілий світ.

Також одну з героїнь мультсеріалу озвучує колега Гада по дилогії «Крижане серце» Крістен Белл. Прем'єра перших серій «Центрального парку» відбудеться напередодні літа, 29 травня.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...