Новини про мультсеріал (1999 – ...)

2 березня 2020,  17:58 | Новини серіалів

Чули про те, що живих лобстерів можна опускати в окріп, оскільки вони нічого не відчувають? Так ось у лобстерів з 12 серії 18 сезону хітового мультсеріалу «Гріффіни» є своя думка з цього приводу.

В одній з нових серій «Гріффінів» глава сім'ї Пітер Гріффін (Сет МакФарлейн) приніс додому з магазину цілий пакет живих лобстерів і вирішує їх зварити в окропі разом зі своїм сином Крісом (Сет Грін). Лобстери, пронюхавши їхній підступний план, крадуть у Пітера кредитку і викликають доставку додому... гігантського лобстера-качка, який хапає Пітера і викладає йому цінний урок, використовуючи каструлю з окропом.

І це далеко не всі проблеми з кредитною карткою, які очікують Пітера в даній серії «Гріффінів», чия прем'єра відбулася 23 лютого.

15 грудня 2019,  03:12 | Новини серіалів

Напередодні новорічних свят може приснитися що завгодно, але навряд чи ваші сни про свята схожі на сон Мег з 9 серії 18 сезону мультсеріалу «Гріффіни».

Новий фрагмент різдвяної серії «Гріффінів», який канал Fox опублікував у мережі в п'ятницю, показує сексуальний сон Мег (Міла Куніс) про Санту, який їй наснився, після того як вона повела Стьюї (Сет МакФарлейн) в торговий центр, щоб він зустрівся з місцевим Сантою. І коли Лоїс (Алекс Борштейн) будить її, оскільки дочка дуже довго спить, Мег каже, що зустріла одного хлопця. Але вона поки не готова зізнатися, хто він насправді, і називає його просто «бородатим хлопцем».

Прем'єра святкової серії «Гріффінів» відбудеться 16 грудня за українським часом. Збираєтеся її дивитися?

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...