Новини фільмів про (2018)

10 квітня 2018,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселе закулісне відео британського мультфільму «Дикі предки», яке показує пригоди Едді Редмейна і Мейсі Вільямс на студії Aardman.

Події «Диких предків» розвиваються на зорі часів і розповідають історію про те, як один хоробрий печерний хлопець на ім'я Даг об'єднує своє плем'я проти могутнього ворога з Бронзовою ери і рятує день. Редмейн, голос Дага, та Вільямс, голос дівчини Гуни з Бронзового міста, знайомляться в цьому відео з ляльковими моделями своїх героїв, а після відправляються в технічний цех, де їм показують, як ці моделі були створені. У кінці актори приміряють кумедні костюми печерних людей.

Читайте нашу рецензію на «Дикі предки».

Ви вже можете побачити мультфільм володаря 4 премій «Оскар» Ніка Парка в кіно. Купуйте квитки на сеанси «Диких предків» на нашому сайті.

30 березня 2018,  14:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська кіностудія Aardman Animations поділилася 4-хвилинним фрагментом свого нового мультфільму «Дикі предки», який вже йде в кіно.

Відео відправляє нас в зелену долину, де живуть печерні люди — плем'я головного героя Дага (Едді Редмейн). Однієї ночі земля починає трястися, і спершу печерні люди думають, що це кролики почали відбиватися, але після з-поміж дерев виходять три гігантських мамонта в бронзових панцирах. Це прийшов лорд Нут (Том Гіддлстон), який хоче захопити долину, щоб прибрати до рук її корисні копалини — бронзу.

Читайте нашу рецензію на «Дикі предки», режисером яких є володар 4 премій «Оскар» Нік Парк.

Квитки на сеанси «Дикі предки» ви також можете придбати на нашому сайті.

17 березня 2018,  23:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Aardman Animations поділилася дебютним фрагментом мультиплікації «Дикі предки», який показує веселе полювання печерних людей на моторного кролика.

Головним героєм «Диких предків» є печерний чоловік на ім'я Даг, якого озвучує володар «Оскара» Едді Редмейн. Коли на плем'я Дага нападає злісний лорд Нут (Том Хіддлстон), який вже живе в Бронзовому столітті, в руках хороброго молодця в коричневій шкурі опиняється доля всіх його людей. Даг разом зі своїм улюбленцем Хогнобом відправляється в бронзове місто, де зустрічає дівчину Гуну (Мейсі Вільямс), і втрьох вони борються проти диктатури Нута.

Також дивіться закулісне відео «Дикі предки», яке показує, як Редмейн, Хіддлстон та Вільямс кумедно озвучували своїх персонажів. У кіно з 29 березня.

1 березня 2018,  15:51 | Новини фільмів

Відомий український режисер і актор Ахтем Сєїтаблаєв передає привіт з українського озвучення мультфільму «Дикі предки», в якому озвучив одного з головних героїв і вітає з першим днем весни!

«Дикі предки» – нова режисерська робота Ніка Парка, володаря 4 премій «Оскар» і автора бестселера «Баранчик Шон». Фільм про відважну печерному людину на ім'я Даг, його ручного кабана, їх сміховинний бій з наступаючою цивілізацією Бронзового століття і зародження найпопулярнішого виду спорту. Ахтем Сєїтаблаєв озвучив роль лорда Нуза, голос якого в оригінальному дубляжі подарував Том Гіддлстон.

В кінотеатрах України мультфільм стартує з 29 березня.

16 лютого 2018,  11:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Aardman Animations поділилася кумедним закулісним відео мультфільму «Дикі предки», яке показує, як відбувалася його озвучка.

Читати далі...
28 січня 2018,  04:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За останній тиждень свіжими трейлерами обзавелися фантастичні екшени «Тихоокеанський рубіж: Повстання» і «Ремпейдж», мультфільм «Дикі предки» і українська кінокартина «Крути 1918. Захист».

Читати далі...
26 січня 2018,  15:08 | Новини фільмів

В українській версії озвучки анімаційної стрічки «Дикі предки» не обійшлось без зіркового касту! Одному з головних персонажів свій голос подарує талановитий режисер, актор театру та кіно, зірка каналу 1+1, Ахтем Сеітаблаєв, який спробує себе у новому амплуа.

Читати далі...
20 грудня 2017,  02:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм «Дикі предки», який зняв володар 4 премій «Оскар» Нік Парк, обзавівся новим міжнародним трейлером.

Події «Диких предків» розгортаються на зорі століть, коли по землі бігали ще доісторичні тварини. Хоробрий печерний герой Даг (Едді Редмейн) і його найкращий друг Хогноба об'єднують своє плем'я проти могутнього лиходія лорда Нута (Том Хіддлстон) і його міста бронзової епохи, щоб врятувати свій дім.

Дивимося український трейлер «Дикі предки». У кіно мультфільм вийде 22 березня 2018 року.