Новини фільмів про (2022)

18 жовтня 2022,  08:15 | Новини фільмів

Обережно, вас чекає забагато мімімішності! Представляємо чарівний фрагмент сімейної комедії «Мій домашній крокодил», який показує знайомство героя Хав'єра Бардема з маленьким і дуже милим крокодилом Лілом, що вміє співати.

Читати далі...
6 жовтня 2022,  02:08 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем стає найвеличнішим шоуменом зі співаючим крокодилом у новому українському трейлері стрічки «Мій домашній крокодил», прем'єра якої була нещодавно перенесена з 20 жовтня на 27 жовтня.

Читати далі...
16 серпня 2022,  21:40 | Новини фільмів

Зустрічайте чарівного крокодила, який співає, на першому офіційному постері сімейної комедії «Мій домашній крокодил», головного героя якої озвучує відомий канадський співак Шон Мендес, для якого це буде перша велика роль у кіно.

Читати далі...
3 серпня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Представляємо вашій увазі добірку свіжих трейлерів, куди увійшли трейлери до майбутніх супергеройських екшенів «Чорна пантера 2», «Чорний Адам» та «Шазам! 2», а також трейлери до очікуваних фільмів за участю світових кінозірок Бреда Пітта, Сандри Буллок, Віоли Девіс, Тома Круза, Джулії Робертс, Джорджа Клуні, Ідріса Ельби та багатьох інших, які ви вже можете подивитися з шикарним українським дубляжем (і які незабаром покажуть у кінотеатрах).

Читати далі...
11 липня 2022,  22:41 | Новини фільмів

Цієї осені – 20 жовтня, зустрічайте захопливу та зворушливу історію «Мій домашній крокодил» за мотивами однойменного оповідання про крокодила на ім’я Ліл!

Читати далі...