Новини фільмів про (2020)

1 червня 2020,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія DreamWorks Animation представила новий фрагмент свого музичного мультфільму «Тролі 2: Світове турне», чия прем'єра в українських кінотеатрах відбудеться наступного місяця, 16 липня.

Читати далі...
28 травня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо у вас дощовий настрій, то швидше вмикайте новий ТБ-ролик мультфільму «Губка Боб: Втеча Губки», в якому заразливо сміються всі жителі Бікіні-Боттом, навіть вічно похмурий Сквідвард.

Читати далі...
17 березня 2020,  22:12 | Новини фільмів

Твоя уява це лише початок. Цього літа на великі екрани вийде датський пригодницький мультфільм «Фабрика снів», який зняли режисери Кім Хаген Йенсен і Тонні Зінк.

Анімаційна стрічка розповість неймовірну історію про дівчинку Мінну. Одного дня у її житті з’являється зведена сестра Дженні, і їхні стосунки одразу не складаються. Та якось Мінна відкриває в собі незвичайну здібність: створювати та керувати снами інших людей. У тому числі і сном зведеної сестри. Все було б добре, але одного дня Дженні не змогла прокинутись, тож Мінні доведеться вирушити у світ снів, щоб її врятувати.

В український прокат мультфільм «Фабрика снів» вийде 4 червня, в один день з супергеройський екшеном «Диво-жінка 1984» та комедійною анімацією «Губка Боб: Втеча Губки». Який з цих фільмів ви чекаєте найбільше?

13 лютого 2020,  23:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіану Рівз і Алекс Вінтер готуються до нових подорожей у часі на перших кадрах науково-фантастичної комедії «Білл і Тед 3».

Читати далі...
29 січня 2020,  20:47 | Новини фільмів

Кінокомпанія Paramount Pictures опублікувала в Інтернеті ТБ-ролик свого очікуваного мультфільму «Губка Боб: Втеча Губки» з Супербоула, який обіцяє шалені пригоди Губки Боба, Патріка та їхніх друзів.

У новій повнометражній пригоді Губки Боба від режисера Тіма Гілла в затишному підводному містечку Бікіні Ботом відбувається жахлива подія — безслідно зникає улюбленець Губки равлик Гері! Губка Боб та Патрік відправляються в веселу рятувальну місію, в ході якої вони зустрінуть Снупа Дога, Кіану Рівза, роботів та чурос, переживуть флешбеки і різні випробування, будуть ганяти на найшвидших машинах і потраплять в таємниче загублене місто на дні океану.

Дивіться також український трейлер мультфільму «Губка Боб: Втеча Губки». Його українська прем'єра відбудеться на початку літа, 4 червня.

15 листопада 2019,  14:49 | Новини фільмів

Прибув перший трейлер пригодницького мультфільму «Губка Боб: Втеча Губки», який розкриває незвичайну роль зірки «Матриці» та «Джона Уіка» Кіану Рівза — мудреця, який живе у чебреці.

Нова яскрава пригода у всесвіті неймовірного Губки Боба і його банди. У затишному Бікіні-Ботом сталося нечуване — безслідно зник улюбленець Губки равлик Гері! Весела рятувальна місія, в яку вирушають герої, веде до загубленого міста на дні. Долаючи перешкоди і пастки на своєму шляху, Губка Боб та його друзі доводять — вийти сухим з води можна лише, якщо триматися разом.

Разом з трейлером стало відомо, що українська прем'єра мультфільму «Губка Боб: Втеча Губки» запланована на 4 червня 2020 року.