Новини про мультфільм (2022)

3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
4 липня 2022,  23:26 | Статті

Сайт про кіно IMDb розкрив десятку найпопулярніших фільмів, мультфільмів та серіалів червня, яку очолив хітовий серіал «Дивні дива», чий новий сезон був розбитий на дві частини і навіть тимчасово «поклав» платформу Netflix.

Читати далі...
6 травня 2022,  19:16 | Новини фільмів

Дивіться нові трейлери очікуваних супергеройських блокбастерів від Marvel «Тор: Любов і грім», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Морбіус», нового розділу Поттеріани «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3», піксарівського мультфільму «Базз Рятівник», а також нових українських фільмів.

Читати далі...
25 квітня 2022,  18:31 | Статті

Представляємо добірку трейлерів до одинадцяти найочікуваніших мультфільмів від провідних анімаційних кіностудій, таких як Disney, Pixar та DreamWorks, прем'єра яких очікується у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році.

Читати далі...
22 квітня 2022,  17:54 | Новини фільмів

Крісу Евансу так сподобалося подорожувати космосом та у часі в блокбастері «Месники: Завершення», що він вирішив озвучити астронавта у пригодницькому мультфільмі від студій Disney та Pixar «Базз Рятівник» («Lightyear»).

Читати далі...
10 лютого 2022,  21:47 | Оновлення

16 червня у кінотеатрах України можна буде переглянути мультфільм «Базз Рятівник» від Disney та Pixar. Пропонуємо подивитись свіжий український трейлер.

Читати далі...
28 жовтня 2021,  20:10 | Оновлення

З'явився український тизер-трейлер мультфільму «Базз Рятівник» від Disney та Pixar, який вийде у кінотеатрах України влітку наступного року – 16 червня 2022 року.

Читати далі...
19 грудня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Pixar готує мультфільм «Лайтер», що розповість про пригоди відважного космічного рейнджера Базза Лайтера, який став прототипом для однойменної іграшки з франшизи «Історія іграшок». І у нас вже є його перший кадр та офіційний логотип.

Читати далі...