Новини фільмів про (2005)

11 вересня 2019,  14:53 | Новини фільмів

Третій дубльований ТБ-ролик пригодницько-фентезійного мультфільму «Єті», який зняли Джилл Калтон і Тодд Вілдерман, показує розширену поїздку квітковим полем з попереднього промо.

Нова повнометражна анімація від знаменитої студії DreamWorks Animation, яка подарувала нам франшизи «Шрек», «Мадагаскар» та «Як приборкати дракона», покаже незабутню подорож дівчинки Йі (зірка серіалу «Агенти Щ.И.Т.» Хлоя Беннет), її двох друзів Чіна (Тензинг Норгай Трейнор) та Пенга (Альберт Цай) й милого «маленького» єті на ім'я Еверест на найвищу гору світу, щоб возз'єднати його з його сім'єю.

Дивіться також офіційний український трейлер мультфільму «Єті», де відважні друзі відправляються у подорож на Еверест. У кіно з 3 жовтня.

9 вересня 2019,  18:05 | Новини фільмів

Готові до чарівної поїздки рікою з квітів? Її вам влаштує головний герой нового фентезійного мультфільму «Єті» від студії DreamWorks Animation, яка подарувала нам улюблені франшизи «Шрек», «Мадагаскар», «Панда Кунг-Фу» і «Як приборкати дракона».

Мультфільм «Єті» (також відомий як «Еверест») познайомить глядача з талановитою і хороброї дівчинкою Йі (зірка серіалу «Агенти Щ.И.Т.» Хлоя Беннет), яка несподівано знаходить на даху свого висотного будинку молодого й зовсім загубленого єті. Його родичі живуть на горі Еверест, і Йі разом зі своїми друзями Чіном (Тензінг Норгай Трейнор) та Пенгом (Альберт Цай) відправляється в захоплюючу подорож, щоб возз'єднати єті з його родиною.

Українська прем'єра мультфільму «Єті» відбудеться 3 жовтня. Фотографії з його прем'єри, яка пройшла в суботу на кінофестивалі в Торонто і на яку завітали його зірки, ви знайдете в нашій галереї.