Новини про мультфільм (2019)

14 жовтня 2019,  17:13 | Новини фільмів

Нарешті пісня Джеремі Реннера прозвучить у фільмі! Актор і співак представив лірик-відео на свою нову композицію «Believer», яка увійде до саундтреку пригодницького мультфільму «Звірополюс» («Вартові Арктики»).

В «Звірополюсі» Реннер озвучує маленького лиса з великими амбіціями на ім'я Свіфті, який працює в поштовій службі Арктики і мріє стати найкращим кур'єром. Тому пісня отримала назву «Believer» («Той, хто вірить»), і в ній Реннер співає про те, що «якщо йому дадуть шанс, то він покаже, на що він здатний», «встане на ноги і доведе людям, що вони були неправі щодо нього».

Дивіться також український трейлер мультфільму «Звірополюс», який можна буде побачити на великих екранах з 5 грудня.

5 вересня 2019,  16:25 | Новини зірок

Скучили за музикою у виконанні Соколиного ока? Зірка «Месників» Джеремі Реннер вирішив порадувати своїх шанувальників новою піснею, яка отримала назву «Sign» («Знак»).

Після порятунку всесвіту від Таноса в блокбастері «Месники: Завершення» Реннер вирішив взяти перерву від супергеройства і слідувати за своєю музичною мрією. У середині літа він представив свій дебютний кліп на пісню «Main Attraction», де актор з'явився в образі крутої рок-зірки, а тепер поділився зі світом лірик-відео на пісню «Sign», щоб ми одразу могли підспівувати.

В листопаді в український прокат вийде мультфільм «Вартові Арктики», де Реннер озвучив головного героя, відважного лиса Свіфті.

13 серпня 2019,  00:52 | Новини фільмів

Прибув офіційний український трейлер пригодницького мультфільму Аарона Вудлі «Вартові Арктики», який повідає про маленького лиса з хоробрим серцем і великими амбіціями.

Лис на ім'я Свіфті (Джеремі Реннер) працює в поштовій службі і доставляє різні вантажі по всій Арктиці. Він мріє колись отримати звання кращого кур'єра. Щоб довести, що він цього гідний, він вирішує сам доставити таємний пакет в таємне місце. Там лис знаходить приховану від очей секретну фортецю, яку населяють дивні помічники Дока Моржа (Джон Кліз). Швидко стає зрозуміло, що на думці у цього Моржа – він планує розтопити всі льодовики, затопити світ і потім одноосібно ним правити. Щоб не допустити катастрофи, Свіфті підключає всіх своїх друзів. Так різношерста зграя вчорашніх невдах об'єднується, щоб зупинити Дока Моржа і врятувати Землю.

Українська прем'єра мультфільму «Вартові Арктики», який також озвучили Джеймс Франко, Анжеліка Г'юстон, Алек Болдвін, Майкл Медсен, Омар Сі і Гайді Клум, відбудеться наприкінці року, 14 листопада.