Оновлення (2017)

25 серпня 2017,  17:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Open Road Films поділилася кумедним фрагментом мультфільму «Реальна білка 2», продовження анімації 2013 року. Відео показує, як головний герой Злюк (Вілл Арнетт) приходить в темний провулок і зустрічає там лідера мишей містера Фенга (Джекі Чан). Він був проклятий мати великі милі очі й пухнастий животик, але не обманюйте себе, цей мишеня може вдарити не гірше за Джекі, який його озвучив.

Український трейлер мультфільму дивіться тут. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

10 серпня 2017,  18:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик мультфільму «Реальна білка 2» нагадує, що до його прем'єри залишився всього 1 тиждень. Відео показує, як Злюк (Вілл Арнетт), Енді (Кетрін Хейгл), Зайка (Майя Рудольф) та їхні друзі-звірятка намагаються відвоювати свій рідний парк у злого мера міста, який забудував його атракціонами.

Новий трейлер «Реальна білка 2», де є багато моментів з милим героєм Джекі Чана, дивіться тут.

7 серпня 2017,  19:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія мультфільму «Реальна білка 2» продовжує акцентувати увагу на персонажі Джекі Чана — білому і пухнастому мишеняті на ім'я містер Фенг, до якого головний герой Злюк (Вілл Арнетт) та його друзі звертаються з проханням допомогти врятувати їх парк від мера міста. І новий ТБ-ролик попереджає, що не потрібно недооцінювати силу мишеняти, адже цей малюк чудово володіє кунг-фу, як і сам Чан.

Український трейлер мультфільму, який виходить в прокат 17 серпня, дивіться тут. Квитки на його допрем'єрний показ ви вже можете придбати на нашому сайті.

1 серпня 2017,  16:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Джекі Чан озвучив в мультфільмі «Реальна білка 2» містера Фенга — біле і пухнасте мишенятко, яке володіє кунг-фу і керує цілою армією смертоносних мишей-асасинів. Йому повністю присвячений п'ятий трейлер, який попереджає, що містера Фенга краще не називати милим... і не давати йому солодку вату, оскільки цукор робить його ще більш небезпечним.

«Реальна білка 2», що покаже боротьбу білки Злюка (Вілл Арнетт) і його друзів з людьми, які забудовали їх парк атракціонами, вийде у кіно 17 серпня.

30 липня 2017,  21:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Open Road Films поділилася новим трейлером до мультфільму «Реальна білка 2». Він показує, як ситне і безтурботне життя білки Злюка (Вілл Арнетт) та його друзів в парку драматично змінюється, коли мер міста (Боббі Мойнахан) вирішує спершу знищити його, а після забудувати атракціонами. Разом з милим на вигляд, але дуже небезпечним мишеням містером Фенгом (Джекі Чан) звірі починають війну з людьми за свій дім.

Український трейлер мультфільму, який виходить в кіно в серпні, дивіться тут.

28 червня 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми дочекалися дубльованого трейлера мультфільму «Реальна білка 2», чиї герої в оригіналі говорять голосами Вілла Арнетта, Кетрін Хейгл, Майї Рудольф, Джекі Чана, Ізабелли Монер та Петера Стормаре. Цього разу білка Злюк та його друзі будуть битися зі злим мером свого міста, який хоче побудувати на місці їхнього дому парк розваг.

В українські кінотеатри мультфільм прибуде 17 серпня.

21 травня 2017,  15:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Open Road Films поділилася новим трейлером до мультфільму «Реальна білка 2», в якому білка Злюк (Вілл Арнетт) та його вірний друг щур Бадді (Том Кенні) опиняються в темному провулку, де зустрічають миле на перший погляд мишеня містера Фенга (Джекі Чан), який виявляється майстром кунг-фу і ватажком вуличної банди. І разом вони знову будуть рятувати свій парк від підступного мера (Боббі Мойнахан).

У світовий прокат мультфільм вийде 11 серпня.

20 січня 2017,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за першим трейлером мультфільму «Реальна білка 2» прибула його розширена версія, в якій Злюк та його друзі стають на захист свого рідного парку, що мер починає забудовувать атракціонами. Основних персонажів тут озвучують Вілл Арнетт, Кетрін Хейгл, Джекі Чан, Майя Рудольф, Ізабелла Монер і Петер Стормаре.

Світова прем'єра мультфільму відбудеться 18 серпня.

19 січня 2017,  00:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Злюк та його строката компанія друзів, які проживають в парку, повертаються для нових пригод в «Реальній білці 2». Тепер вони повинні зупинити мера міста Дубовик від руйнування їх дому, на місці якого він хоче побудувати дивний парк розваг.

У світовий прокат мультфільм вийде 18 серпня, чекаємо оголошення дати його виходу в українські кінотеатри.