Новини про мультфільм (2018)

13 червня 2023,  23:10 | Новини фільмів

Готові до незабутнього польоту між хмарочосами Нью-Йорка у компанії Майлза Моралеса та Гвен Стейсі? Тоді хутчіш вмикайте новий фрагмент супергеройської анімації «Людина-павук: Крізь всесвіт», заснованої на коміксах Marvel, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Читати далі...
31 травня 2023,  20:56 | Новини фільмів

Готові знову мандрувати мультивсесвітом? В українських кінотеатрах вже стартували допрем'єрні покази очікуваного супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» від Sony Pictures і Marvel Studios, що буде другою повнометражною пригодою відважного супергероя Майлза Моралеса.

Читати далі...
15 квітня 2023,  17:21 | Новини фільмів

«Надіти маску може кожен. Головне хто і як її носить». Майлз Моралес готовий змінити свою долю у новому дубльованому трейлері очікуваного анімаційного блокбастера від Sony Pictures та Marvel Studios «Людина-павук: Крізь всесвіт».

Читати далі...
13 квітня 2023,  09:08 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Анімаційні стрічки, або по-простому мультфільми, мають здатність надихати та зворушувати не гірше за фільми з талановитими акторами, тож ми вирішили поділитися з вами десяткою найкращих мультфільмів усіх часів та народів, яку обрали користувачі найпопулярнішого сайту про кіно IMDb.

Читати далі...
15 грудня 2022,  19:20 | Новини фільмів

Людей-павуків забагато не буває! Представляємо дубльований трейлер супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт», що буде сиквелом хітової анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту». яка отримала «Оскар».

Читати далі...
14 грудня 2022,  18:34 | Новини фільмів

Нові кадри мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» представляють перший погляд на нову супергероїню мультивсесвіту Жінку-павук, яку озвучить акторка Ісса Рей.

Читати далі...
10 грудня 2022,  21:12 | Новини серіалів

Кінокомпанія Sony Pictures продовжує розширювати всесвіт Людини-павука, і наступним проєктом у цьому списку стане супергеройський серіал «Silk: Spider Society», який буде створений разом з компанією Amazon Studios.

Читати далі...
13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
13 лютого 2021,  17:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Завжди весела і готова прийти на допомогу сусідка Агнес є однією з головних загадок хітового серіалу «Ванда/Віжн». Її грає актриса Кетрін Ган, і якщо ви не можете згадати, де бачили її раніше, ми вам допоможемо.

Читати далі...
18 липня 2020,  20:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Ганн вирішив взяти участь в 30-денному кіночелленджі, в рамках якого він розкрив, що його найулюбленішим фільмом про супергероїв є... оскароносний мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Читати далі...
16 червня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки голлівудські актори і режисери все ще чекають на вихід кіноіндустрії з карантину, щоб повернутися на знімальні майданчики, аніматори студії Sony Pictures Animation вже приступили до роботи над супергеройським мультфільмом «Людина-павук: Навколо всесвіту 2».

Читати далі...
3 березня 2020,  17:47 | Новини фільмів

Щойно кінокомпанія Sony Animation представила перший трейлер своєї анімаційної комедії з елементами екшену і наукової фантастики «Підключені», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Коли Кеті Мітчелл (Еббі Джейкобсон) вступає в школу кінематографа своєї мрії, її батько Рік (Денні МакБрайд) вирішує, що вся родина повинна відвезти Кеті до школи і в останній раз пережити таку дорожню пригоду. Але раптово в плани Мітчеллів втручаються технології: по всьому світу всі електронні прилади від телефонів і мікрохвильовок до нової лінії персональних роботів починають своє повстання проти людей. І тепер доля світу опиняється в руках цієї веселої сімейки!

Продюсерами нової історії про повстання машин виступають Філ Лорд та Крістофер МіллерЛего. Фільм», «Людина-павук: Навколо всесвіту»). В кінотеатри України «Підключені» увірвуться восени, 22 жовтня.

22 лютого 2020,  00:41 | Новини фільмів

Актор Шамеік Мур, який озвучував супергероя Майлза Моралеса в мультфільмі «Людина-павук: Навколо всесвіту», опиняється по ту сторону закону в новому трейлері кримінальної драми «Місто головорізів».

У центрі нової стрічки режисера RZA та сценариста Пола Куширі знаходяться четверо друзів, які в 2005 році повертаються у свій сильно постраждалий від урагану Катріна дев'ятий округ Нового Орлеана. Дуже скоро вони усвідомлюють, що тепер у них можуть виникнути складності з роботою. Тому їм нічого не залишається, як звернутися по допомогу до місцевого гангстера, який наймає їх для скоєння пограбування казино прямо в центрі міста.

Компанію Муру в цьому фільмі складають актори Ітан Гоук, Веслі Снайпс, Ейса Гонсалес, Кет Грехем, Терренс Говард, Ті-Ай та Кіан Джонсон. Світова прем'єра «Міста головорізів» відбудеться в березні на кінофестивалі South by Southwest.

9 вересня 2019,  23:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney запропонувала головну жіночу роль в супергеройському серіалі «Соколине око» зірці фільму «Бамблбі» Гейлі Стайнфелд.

Читати далі...
15 березня 2019,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures поділилася в мережі новим відео про створення супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», де в центрі уваги опиняється супергероїня Гвен-павук, яку озвучила зірка «Бамблбі» Гейлі Стайнфелд.

Читати далі...