Новини про фільм (2021)

15 квітня 2022,  12:24 | Новини фільмів

Слідом за новиною про відкриття кінотеатрів мережі Планета кіно з 21 квітня у Києві та з 14 квітня у Дніпрі, вже сьогодні, 15 квітня, в кінотеатрі мережі Мультиплекс Komod стартують покази фільмів і вже можна замовити квитки. Є надія, що і інші кінотеатри підуть за прикладом Мультиплексу і відкриються для пошановувачів кіно дуже скоро. Звичайно, треба не забувати про обережність під час повітряних тривог.

Читати далі...
31 грудня 2021,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте, як у дитинстві ми всі хотіли цуценя, але більшість батьків нам заборонила приводити собак додому, оскільки вони чудово знали, що з домашнім улюбленцем, якого потрібно кілька разів на день вигулювати і постійно про нього дбати, буде дуже багато мороки? Потім минає час, і ми самі стаємо тими батьками, які забороняють заводити цуценя вже своїм дітям, як би сильно вони цього не просили... А тепер уявіть, що це миле цуценя, яке випадково опинилося у вашому будинку, наступного ранку стає 4-5 метрів на зріст... Але не лякайтеся, це не фільм жахів для батьків, а сюжет нової сімейної комедії режисера Волта Бекера «Великий червоний пес Кліффорд», що базується на серії популярних дитячих книг письменника Нормана Брідвелла.

Читати далі...
22 жовтня 2021,  02:09 | Оновлення

З'явився другий український трейлер сімейної комедії «Великий червоний пес Кліффорд», яка стартує в кінотеатрах спочатку зими – з 2 грудня.

Читати далі...
30 червня 2021,  01:56 | Оновлення

Вийшов український трейлер захоплюючої яскравої пригоди за мотивами світового бестселера – «Великий червоний пес Кліффорд»! В кінотеатрах України фільм стартує з 14 жовтня.

Читати далі...
26 листопада 2020,  10:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures представила перший погляд на головного героя сімейного фільму «Великий червоний пес Кліффорд» («Clifford The Big Red Dog»), чия прем'єра переїхала на рік вперед.

Читати далі...