Новини фільмів про (2023)

2 серпня 2023,  05:20 | Новини фільмів

На честь виходу очікуваного пригодницького мультфільму Сета Рогена «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» в український прокат дивіться його фінальний трейлер, що показує «дуже важливу нічну місію Черепашок-ніндзя».

Читати далі...
14 липня 2023,  01:35 | Новини фільмів

В останній місяць літа, 2 серпня, в український прокат вийде очікуваний пригодницько-комедійний мультфільм «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» від студії Paramount Pictures та продюсера Сета РогенаКороль Лев», «Хлопаки»), а поки дивимося його дубльований трейлер.

Читати далі...
27 червня 2023,  20:00 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures, яка цього року подарувала нам хітове фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв», поділилася повноцінним трейлером очікуваної пригодницької анімації для всієї родини «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», що вийде в прокат у серпні.

Читати далі...
8 березня 2023,  11:39 | Новини фільмів

Легендарна четвірка готова до нових пригод! Дивіться дубльований тизер-трейлер очікуваної пригодницької анімації «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» («Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem»).

Читати далі...