Новини фільмів про (2019)

18 квітня 2019,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент пригодницького мультфільму «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції», який ви вже можете подивитися на великому екрані, показує кумедну буквальність головного героя.

Одного разу безстрашний натураліст і дослідник сер Лайонел Фрост (Г'ю Джекман) знаходить в лісі приголомшливе розумне створіння містера Лінка (Зак Галіфіанакіс), який хоче, щоб його називали С'юзан. Разом вони вирушають на пошуки родичів Лінка/С'юзан, і в ході цієї подорожі їм доводиться долати різні труднощі і навіть порушувати закон. В даному фрагменті вони збираються проникнути за високий паркан, і Лайонел дає Лінку панчоху, щоб той її одягнув. Але не уточнює, що на голову...

Дивіться також цікаве відео про створення мультфільму «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції». Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

16 квітня 2019,  01:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зак Галіфіанакіс озвучує головного героя і показує, як створювався його світ, в закулісному відео мультфільму «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції».

У пригодницькій анімації «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» Галіфіанакіс озвучує того самого містера Лінка, якого знаходить в лісі дослідник сер Лайонел Фрост (Г'ю Джекман) і вважає його втраченою ланкою нашої еволюції. Галіфіанакісу сподобалося бути голосом цього цікавого, але соціально не адаптованого хлопця, який часом потрапляє в смішні ситуації. В останні роки актор дуже схуд і жартує у відео, що хотів би якось озвучити персонажа без зайвої ваги.

Також відео показує створення персонажів-ляльок та масштабні декорації мультфільму, оскільки його знімали наживо. Вражає, чи не так?

Квитки на сеанси «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» ви знайдете в нашій афіші. Мультфільм підходить для перегляду глядачам, які старші 3 років.

13 квітня 2019,  18:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 11 квітня, в український прокат вийшов новий пригодницький мультфільм від американської анімаційної студії Laika «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції», чий перший фрагмент ви можете подивитися нижче.

Мультфільм Кріса БатлераПаранорман», «Кубо і легенда самурая») розповідає про містера Лінка (Зак Галіфіанакіс), який є втраченою ланкою еволюції людини і живе у далекому від цивілізації лісі. Одного разу його знаходить безстрашний натураліст і дослідник сер Лайонел Фрост (Г'ю Джекман), і вони укладають угоду: Лайонел допоможе Лінку знайти його родичів, а Лінк дасть досліднику підтвердження свого існування, щоб той здійснив науковий прорив. Саме цій угоді й присвячений даний фрагмент.

Квитки на сеанси «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» ви знайдете в нашій афіші, яка постійно поповнюється.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
6 лютого 2019,  02:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер пригодницького мультфільму «Відсутня ланка», головних героїв якого озвучили Г'ю Джекман, Зої Салдана і Зак Галіфіанакіс.

Дослідник сер Лайонел Фрост (Джекман) давно мріяв зробити гучне відкриття, і коли він стикається в дрімучому лісі зі справжнім бігфутом (Галіфіанакіс), йому випадає така можливість. Він вирішує допомогти доброму бігфуту знайти його родичів, і разом з шукачкою пригод Аделіною Фортнайт (Салдана), яку вони зустрічають у своїй подорожі, Лайонел і містер Ланка відправляються в легендарну долину Шангрі-Ла.

У світовий прокат «Відсутня ланка» вийде в квітні. Поки невідомо, чи покажуть даний мультфільм в українських кінотеатрах.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
8 листопада 2018,  16:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Laika поділилася веселим трейлером свого нового мультфільму «Відсутня ланка», який зняв режисер номінованого на «Оскар» «ПараНормана» Кріс Батлер.

Зустрічайте містера Ланку (Зак Галіфіанакіс): він 2,5 м зростом, вагою 280 кг і покритий шерстю, але нехай його зовнішність вас не обдурить... Він веселий, добрий і вміє писати й читати, що робить його наймилішою легендою у світі. Втомившись від самотності, містер Ланка зустрічає дослідника сера Лайонела Фроста (Г'ю Джекман) і відправляється разом з ним у подорож, щоб знайти своїх далеких родичів в легендарній долині Шангрі-Ла. Компанію їм в цьому незабутньому і небезпечному квесті складає шукачка пригод Аделіна Фортнайт (Зої Салдана).

Світова прем'єра мультфільму «Відсутня ланка» відбудеться у квітні 2019 року.