Новини фільмів про (1941)

23 березня 2019,  19:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Літаючий слоник стає справжньою цирковою сенсацією в новому українському ТБ-ролику діснеївської казки «Дамбо», який зняв режисер фільмів «Аліса в країні чудес» та «Дім дивних дітей міс Сапсан» Тім Бертон.

Читати далі...
5 березня 2019,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український ТБ-ролик очікуваної фентезійної картини від Disney «Дамбо», яка збирається підкорити нове покоління глядачів.

Пам'ятаєте зворушливу історію про літаюче слоненя Дамбо, яку Волт Дісней подарував нам у 1941 році? Цей малюк повертається на екрани в рімейку, який зняв культовий режисер Тім Бертон. Сюжет фільму буде слідувати за Голтом Феррієром (Колін Фаррелл), який разом зі своїми дітьми Міллі (Ніко Паркер) та Джо (Фінлі Гоббінс) працює в занепалому цирку Макса Медічі (Денні ДеВіто). Одного разу діти виявляють, що слоненя з великими вухами Дамбо вміє літати, і воно стає останнім шансом цирку знову стати популярним.

Також в рімейку з'являться Єва Грін і Майкл Кітон.

Дивіться третій український трейлер фільму «Дамбо». У кіно з 28 березня.

6 лютого 2019,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маленьке слоненя вчиться літати в новому дубльованому трейлері казкової картини від Disney «Дамбо», яку зняв режисер фільмів «Аліса в країні чудес» та «Дім дивних дітей Міс Сапсан» Тім Бертон.

Художній рімейк знаменитого мультфільму «Дамбо» за участю відомих голлівудських акторів Коліна Фаррелла, Єви Грін, Денні ДеВіто та Майкла Кітона відправить глядачів у колись популярний цирк, де на світ з'являється миле слоненя з величезними вухами. Виявляється, що ця скромна тваринка володіє унікальним для слонів даром вміє літати, — і незабаром Дамбо за допомогою друзів стає справжньою зіркою.

Познайомитися з героями фільму ближче ви можете за допомогою персональних постерів фентезі «Дамбо». У кіно з 28 березня.