Новини фільмів про (2018)

27 листопада 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов дебютний тизер-трейлер діснеївського рімейка «Король Лев», фінальний трейлер супергеройського екшену «Аквамен», дубльований трейлер картини «Детектив Пікачу», нові трейлери мультфільмів «Лего. Фільм 2», «Секрети домашніх тварин 2» і «Астерікс і таємне зілля», а також розширений ТБ-ролик фантастики «Бамблбі».

Читати далі...
26 листопада 2018,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друїд Панорамікс шукає гідного спадкоємця у другому українському трейлері фентезійного мультфільму «Астерікс і таємне зілля».

Хоробрі герої Астерікс (Крістіан Клавье) і Обелікс (Гійом Бріа) повертаються для нової пригоди! На цей раз їх друг друїд Панорамікс (Бернар Алан) вирішує передати секрет таємничого зілля, яке дарує галлам величезну силу, молодому друїду, для чого влаштовує в селі справжній кастинг юних талантів. Про це дізнається ворожий друїд Сульфурікс (Даніель Месгіш), який відправляється з цією новиною до Цезаря і обіцяє йому добути рецепт зілля.

В українські кінотеатри «Астерікс і таємне зілля» прибуде 17 січня.

24 вересня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень виявився дуже врожайним на нові трейлери: вийшли офіційний трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел», нові українські трейлери мультфільму «Ральф Руйнівник 2» та музичного фентезі «Мері Поппінс повертається», свіжі трейлери українських комедій «Шляхетні волоцюги» і «Скажене весілля» та інтригуючий тизер «Джокера» з Хоакіном Феніксом.

Читати далі...