Новини про мультфільм (2018)

20 грудня 2019,  14:36 | Новини фільмів

Компанія DC представила офіційний трейлер супергеройського мультфільму «Супермен: Червоний син», який буде адаптацією знаменитого графічного роману Марка Міллара про альтернативного Супермена.

«Супермен: Червоний син» покаже світ, в якому зореліт Кал-Ела (Джейсон Айзекс) приземлився не в Канзасі, а у Радянському Союзі. Криптонець виріс і став супергероєм Червоним сином, який носить сіро-червоний костюм з серпом і молотом на грудях. Події мультфільму відбуваються в розпал Холодної війни між США та СРСР, і Супермен опиняється в їхньому епіцентрі, оскільки стає для Заходу новою загрозою. На нього також чекає зустріч з Диво-жінкою (Ванесса Маршалл) і поєдинок з Бетменом (Роджер Крейг Сміт).

Прем'єра нового мультфільму режисера Сема Л'юБетмен: Вбивчий жарт», «Загін самогубців: Суворе покарання» і «Смерть Супермена») на офіційних стримінгових платформах відбудеться 25 лютого.

24 жовтня 2018,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов ексклюзивний трейлер супергеройського мультфільму Сема Лью «Reign of The Supermen» («Царство Суперменів»).

«Царство Суперменів» буде сиквелом анімаційної картини «Смерть Супермена», який покаже, що трапляється, коли в світі більше немає Супермена... а потім їх з'являється занадто багато.

Персонажів мультфільму озвучують Камерон Монахен, Нейтан Філліон, Ребекка Ромейн, Рейн Вілсон, Джеррі О'Коннелл, Кресс Вільямс і Токс Олагундойє.

Прем'єра «Царства Суперменів» відбудеться в 2019 році .

20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
14 травня 2018,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер супергеройського мультфільму «Смерть Супермена» показує, як легендарний герой DC сходиться в смертельному двобої зі своїм нездоланним противником.

На Землю прибуває монстр Думсдей, чиєю єдиною метою є знищення всього живого. У сутичку з ним вступають члени Ліги справедливості Бетмен (Джейсон О'Мара), Диво-жінка (Розаріо Доусон), Аквамен (Метт Лантер), Флеш (Крістофер Горам), Кіборг (Шемар Мур) і Зелений ліхтар (Нейтан Філліон), але вони опиняються або сильно поранені, або при смерті. І тут на захист людства стає Супермен (Джеррі О'Коннелл), для якого це буде останній бій.

Прем'єра мультфільму, який зняли Сем ЛьюБетмен: Вбивчий жарт») і Джейк Касторена («Ліга справедливості»), відбудеться пізніше в 2018 році.