Новини фільмів про (2018)

10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
6 грудня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що потрібно, щоб вкрасти Різдво? Бос-лиходій, трохи чарівної суперсили, швидкий суперкар і крутий водій, показує другий український ТБ-ролик комедійного мультфільму «Ґрінч» від творців «Посіпак».

Над зеленим відлюдником Ґрінчем (Бенедикт Камбербетч/Сергій Бабкін) все його життя потішалися жителі рідного містечка Хтоград, тому він виріс дуже капосною, підступною і мстивою істотою. І в це Різдво він приготував план помсти усім, хто коли-небудь його ображав: Ґрінч збирається вкрасти свято, і допоможуть йому в цій справі вірний пес Макс і кумедний лось Фред.

Нові веселі кадри і постери мультфільму «Ґрінч» ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри зелений лиходій прибуде 20 грудня.

29 листопада 2018,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший український ТБ-ролик святкового мультфільму «Ґрінч» знайомить нас ближче з казковим містом Хтоградом і його доброзичливими й завжди щасливими жителями, а також попереджає, що в ньому готується пограбування року.

Творці анімаційних хітів «Нікчемний я», «Співай» і «Секрети домашніх тварин» представляють нову адаптацію казки американського письменника Доктора Сюсса, головним героєм якої є злий зелений відлюдник Ґрінч (Бенедикт Камбербетч озвучує його в англійській версії, а Сергій Бабкін в українській). Все життя жителі Хтограда потішалися над ним, і Ґрінч готує їм свою помсту: викрадення їхнього улюбленого свята Різдва.

Дивіться також новий фрагмент мультфільму «Ґрінч», де головний герой вчить своїх помічників, як правильно протистояти подарункам і печиву. У кіно з 20 грудня.

21 листопада 2018,  03:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвертому фрагменті святкового мультфільму «Ґрінч» його головний герой вчить своїх помічників тому, як правильно протистояти подарункам і печиву.

Щоб помститися жителям Хтограду за роки знущань, злий зелений відлюдник Ґрінч (Бенедикт Камбербетч) вирішує викрасти у них Різдво. А щоб пес Макс та лось Фред не відволікалися під час цієї відповідальної місії на загорнуті в красивий папір подарунки, які так і тягне розгорнути, та апетитне печиво, яке так і тягне з'їсти, Ґрінч влаштовує їм спеціальний тренінг.

Дивіться також третій фрагмент мультфільму «Ґрінч», в якому домашні вихованці Ґрінча стрибають до нього в ліжко. У кіно з 20 грудня.

17 листопада 2018,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Домашні улюбленці Ґрінча стрибають до нього в ліжко і трохи не перетворюють його на млинець в новому фрагменті мультфільму «Ґрінч» від творців «Посіпак» та «Секретів домашніх тварин».

Мультфільм буде адаптацією відомої казки письменника Доктора Сюсса про зеленого відлюдника Ґрінча (Бенедикт Камбербетч), над яким усе життя потішалися оточуючі, тому він виріс дуже злим і хоче усім зіпсувати Різдво. Допомагати йому в здійсненні цього амбітного і підступного плану будуть вірний пес Макс та вгодований лось Фред, які в новому фрагменті хочуть спати в ліжку Ґрінча.

Дивіться також другий фрагмент мультфільму «Ґрінч», де звучить чарівний сміх Бенедикта Камбербетча. У кіно з 20 грудня.

9 листопада 2018,  23:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зелений лиходій Ґрінч виходить на прогулянку і дізнається дуже смішну новину у другому офіційному фрагменті святкової анімації «Ґрінч».

Ніщо так не дратує самотнього відлюдника Ґрінча (Бенедикт Камбербетч), як різдвяні свята з усіма їхніми радощами, подарунками та дзвінким сміхом. Тому, щоб відплатити жителям рідного містечка за роки знущань, Ґрінч вирішує викрасти їхнє Різдво. І поки він готує свій підступний план, на прогулянці з собакою Максом лиходій зустрічає добродушного Бріклебаума (Кенан Томпсон), який повідомляє Ґрінчу, що мер Хтограда постановив, що в цьому році Різдво буде в 3 рази масштабнішим, а значить буде в 3 рази більше ялинок, яскравих гірлянд та іграшок, які так ненавидить головний герой. Це викликає у відлюдника сміх, оскільки він і в самому найгіршому своєму кошмарі не міг уявити, що таке може статися.

Дивимося трейлер «Ґрінча» разом з посіпаками. У кіно з 20 грудня.

7 листопада 2018,  01:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Illumination вирішила поліпшити третій трейлер мультфільму «Ґрінч» за допомогою групи веселих посіпак, які дивляться його в першому ряду кінотеатру та емоційно реагують на кожну сцену.

Автори анімаційних блокбастерів «Секрети домашніх тварин» і «Нікчемний Я» представляють нового лиходія! Знайомтеся — Ґрінч! Все життя над зеленим волохатим відлюдником потішалися жителі рідного міста, тому не дивуйтеся, що характер у нього препаскудний. Але більше за все Ґрінча дратують різдвяні свята. Ялинка, подарунки, ярмарки і радісний сміх щорічно змушують його по-справжньому страждати, і тоді поганець вирішує... вкрасти Різдво!

Оригінальним голосом Ґрінча є зірка блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедикт Камбербетч, а українські глядачі почують його з дубляжем у виконанні Сергія Бабкіна.

Нещодавно вийшов смішний ТБ-ролик «Ґрінча», де головного героя переслідує коза, що кричить. В українські кінотеатри мультфільм прибуде 20 грудня.

29 жовтня 2018,  02:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Іспанський ТБ-ролик очікуваного святкового мультфільму «Ґрінч» представляє кумедного другорядного персонажа — козу, яка постійно кричить.

Нова анімаційна комедія від студії Illumination, яка подарувала нам мультфільми «Посіпаки», «Секрети домашніх тварин» і «Співай», розповість історію зеленого відлюдника Ґрінча, який є дуже самотнім і особливо гостро ненавидить Різдво, коли всі навколо здаються такими щасливими. Ґрінч вирішує зіпсувати свято іншим жителям свого містечка, і поки він готує свій підступний план, до нього та його пса Макса чіпляється капосна і дуже гучна коза.

В оригіналі голосом Ґрінча є зірка «Шерлока» і останніх «Месників» Бенедикт Камбербетч, а в українському дубляжі його озвучує співак Сергій Бабкін.

Дивіться також перший фрагмент мультфільму «Ґрінч», в якому Ґрінч вбирається в костюм Санти і краде Різдво. У кіно з 20 грудня.

26 жовтня 2018,  03:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився перший фрагмент комедійного мультфільму «Ґрінч», який подарує вам посмішку та новорічний настрій.

Все життя над зеленим волохатим відлюдником Ґрінчем (голос зірки блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедикт Камбербетч) потішалися жителі його рідного міста, тому він виріс дуже злобним створінням. І найбільше Ґрінча дратують різдвяні свята з усіма цими ялинками, подарунками, ярмарками та радісним сміхом. Тому щоб поквитатися з жителями Хтограда, зелений поганець вирішує прикинутися Сантою Клаусом і викрасти їхнє Різдво!

Дивіться також третій український трейлер анімації «Ґрінч», де головного героя дублює співак Сергій Бабкін. У кіно з 20 грудня.

1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
26 вересня 2018,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Співак Сергій Бабкін став українським голосом головного героя мультфільму «Ґрінч», чий третій дубльований трейлер дивіться нижче.

Автори анімаційних блокбастерів «Секрети домашніх тварин» і «Нікчемний я» представляють нового лиходія! Знайомтеся — Ґрінч! Все життя над зеленим волохатим відлюдником потішалися жителі рідного міста, тому не дивуйтеся, що характер у нього препаскудний. Але більше за все Ґрінча дратують різдвяні свята. Ялинка, подарунки, ярмарки і радісний сміх щорічно змушують його по-справжньому страждати, і тоді поганець вирішує... вкрасти Різдво! І для цього він збирається перевтілитися в Санту.

В оригіналі Ґрінч говорить голосом зірки блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедикта Камбербетча.

Українська прем'єра «Ґрінча» відбудеться 20 грудня.

24 вересня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень виявився дуже врожайним на нові трейлери: вийшли офіційний трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел», нові українські трейлери мультфільму «Ральф Руйнівник 2» та музичного фентезі «Мері Поппінс повертається», свіжі трейлери українських комедій «Шляхетні волоцюги» і «Скажене весілля» та інтригуючий тизер «Джокера» з Хоакіном Феніксом.

Читати далі...
19 вересня 2018,  02:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зелений поганець з голосом Бенедикта Камбербетча збирає банду і відправляється псувати Різдво у новому трейлері комедійного мультфільму «Ґрінч» від творців відомих анімаційних картин «Посіпаки» і «Секрети домашніх тварин».

Над волохатим відлюдником Ґрінчем все його життя потішалися жителі Хтограду, тому він виріс злим і цинічним. І нарешті в його голові визрів ідеальний план відплати Ґрінч вкраде у них найулюбленіше свято дорослих і дітей Різдво. Його помічниками у цій непростій і дуже амбітній місії виступають вірний пес Макс і великий, неповороткий лось, які в цьому трейлері воліють спати в ліжку Ґрінча до його великого невдоволення.

Дивіться також другий український трейлер «Ґрінч». Українська прем'єра мультфільму переїхала на тиждень раніше і тепер відбудеться 20 грудня.

21 липня 2018,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши долучитися до всесвітньої футбольної лихоманки, головний герой майбутнього мультфільму «Ґрінч» показав в новому промо-ролику пару спритних трюків, які допомагають забити гол.

Підступний персонаж Доктора Сюсса повертається на екрани в святковому мультфільмі «Ґрінч» від творців популярних картин «Посіпаки» та «Співай». Багато років Різдво не приносило Ґрінчу (Бенедикт Камбербетч) нічого, jкрім болю і розчарувань, і в це свято він вирішує помститися всім жителям Хтограда і вкрасти у них Різдво. Допомагати йому у здійсненні цього злісного плану буде вірний пес по кличці Макс, разом з яким Ґрінч любить на вихідних пограти у футбол.

Дивіться також другий український трейлер «Ґрінч». У кіно з 27 грудня.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...