Новини про мультфільм (2019)

1 вересня 2020,  17:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим тільки голлівудські зірки не займалися під час карантину, але їх усіх перевершив Ченнінг Татум, який в останній день літа епічно повідомив про те, що написав на карантині дитячу книжку про пригоди Спаркелли.

Читати далі...
16 травня 2020,  13:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс, який вже не раз рятував світ на великому екрані, вирішив в ці тривожні часи світової пандемії COVID-19 підняти нам настрій, діставши з шафи костюм астронавта з культового фільму Майкла Бея «Армагеддон».

Читати далі...
9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
5 листопада 2019,  17:56 | Новини фільмів

У пригодницькому мультфільмі «Playmobil Фільм» зірка фентезійної франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф озвучить крутого агента Рекса Дешера.

Анімаційна картина режисера Ліно ДіСальво, яка візуально нагадує успішну франшизу «Лего. Фільм», буде слідувати за дівчиною на ім'я Марла (Аня Тейлор-Джой), яка вирушає до всесвіту Playmobil в пошуках свого молодшого брата Чарлі (Гебріел Бейтман), і там зустрічає різних веселих персонажів, як агент Рекс Дешер (Редкліфф). Він харизматичний, вкрай самовпевнений, є майстром маскування, і у нього є своя власна музична тема.

Українська прем'єра мультфільму «Playmobil Фільм» очікується 14 листопада. Компанію йому в прокаті складуть екшен «Ангели Чарлі» і байопік «Аутсайдери».

9 вересня 2019,  22:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка дилогії «Мачо і ботан» Ченнінг Татум з'явиться в науково-фантастичному екшені «Вільний», головну роль у якому виконує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Читати далі...
11 травня 2019,  02:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Месники» Кріс Гемсворт і лауреатка премії «Еммі» Тіффані Геддіш об'єднаються в комедійному екшені «Down Under Cover» («Вниз під прикриттям»).

Читати далі...
9 квітня 2019,  23:11 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Український бокс-офіс бельгійського мультфільму «Королівський коргі» на початок квітня склав 20 437 336 гривень, що вдвічі перевершило збори голлівудської анімації «Лего. Фільм 2».

Читати далі...
29 березня 2019,  17:02 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

За півтора місяці в американському прокаті науково-фантастичний екшен «Аліта: Бойовий ангел» зміг окупити тільки половину свого бюджету, який склав $170 мільйонів.

Читати далі...
17 лютого 2019,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. продовжує користуватися своїми правами на супергероїв з коміксів DC у своєму новому пригодницькому мультфільмі «Лего. Фільм 2».

Окрім Лего-Бетмена (Вілл Арнетт), який полюбився глядачеві, в сиквелі анімації «Лего. Фільм» з'являться й інші члени супергеройської команди Ліга справедливості: Супермен (Ченнінг Татум), Диво-жінка (Кобі Смолдерс), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш, Кіборг та навіть невезучий Зелений ліхтар (Джона Гілл), який все ніяк не приєднається до всесвіту DCEU.

Чи виявився сиквел гідним оригіналу, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Лего. Фільм 2». Вже у кіно.

10 лютого 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний ґотемський холостяк знаходить свою другу половинку в особі іншопланетної королеви в п'ятому ТБ-ролику пригодницько-комедійного мультфільму «Лего. Фільм 2», який вийшов в прокат 7 лютого.

«Лего. Фільм 2» є продовженням хітової анімації «Лего. Фільм». Цього разу на Бріксбург нападають іншопланетяни, і Еммет (Кріс Претт) відправляється в подорож космосом, щоб повернути додому своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) і Бенні (Чарлі Дей). Їх тримає в полоні королева Багатолика (Тіффані Геддіш), яка хоче зіграти весілля з Бетменом. І як би спершу він цьому не пручався, незабаром Темний лицар і сам закохується в королеву.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Лего. Фільм 2», щоб дізнатися, чи вийшло у Warner Bros. створити гідний сиквел.

Рецензія на мультфільм «Лего. Фільм 2»
Повернення безжурного Еммета та його друзів
8 лютого 2019,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році креативні уми Філа Лорда і Крістофера Міллера подарували світу мультфільм «Лего Фільм», чиї події розвиваються в знайомому кожному з дитинства всесвіту, створеному з кубиків Lego. Вони перевернули світ анімації та поклали початок успішній франшизі для дітей та дорослих, яка ще до виходу сиквела «Лего Фільм 2» обзавелася двома спін-оффами «Лего Фільм: Бетмен» і «Лего. Ніндзяго. Фільм». І, нарешті, через 5 років після виходу оригіналу на екрани повертаються добродушний Еммет, відважна Люсі і пасивно-агресивний Бетмен для своєї другої спільної пригоди, яку ви навряд чи зможете забути.

Читати далі...
3 лютого 2019,  03:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителі Бріксбурга опиняються у великій небезпеці в новому офіційному ТБ-ролику пригодницького мультфільму «Лего. Фільм 2».

В сиквелі анімаційної картини «Лего. Фільм», яка була номінована на «Оскар», на місто Бриксбург обрушується одразу декілька проблем: апокаліпсис в дусі франшизи «Шалений Макс» і жорстокі іншопланетяни. Добродушний Еммет (Кріс Претт) вирішує зустріти останніх з розпростертими обіймами, але незабаром йому, Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмену (Вілл Арнетт), Кицюні (Елісон Брі) та Бенні (Чарлі Дей) доводиться рятуватися втечею. В результаті друзі Еммета потрапляють в полон до королеви Багатоликої (Тіффані Геддіш), і головний герой відправляється їх визволяти на своєму космічному кораблі.

Третій ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» розкрив новий костюм Лего-Бетмена, який у 2017 році отримав власний спін-офф. У кіно з 7 лютого.

31 січня 2019,  01:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, у улюбленця глядачів Лего-Бетмена буде велика роль в очікуваній анімації «Лего. Фільм 2», яка виходить в український прокат рівно через тиждень.

Читати далі...
27 січня 2019,  23:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний ТБ-ролик пригодницької анімації «Лего. Фільм 2» закликає приготуватися до подорожі, в яку ще не відправлялася жодна фігурка LEGO.

Сиквел номінованого на «Оскар» мультфільму «Лего. Фільм» покаже, як на місто Бріксбург та його жителів Еммета (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) і Кицюню (Елісон Брі) нападає підступна королева Багатолика (Тіффані Геддіш) зі своєї космічною армією. Тепер Еммет повинен відправитися в непросту подорож просторами космосу, щоб врятувати своїх друзів.

Дивіться також перший ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» з Бетменом та Харлі Квінн (Марго Роббі). У кіно з 7 лютого.

11 січня 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь новорічних свят студія Warner Bros. випустила святкову короткометражну анімацію «Святкова вечірка Еммета», чиї події розвиваються до подій мультфільму «Лего. Фільм 2».

У світі франшизи «Лего. Фільм» стався апокаліпсис у дусі «Шаленого Макса», але навіть це не може затьмарити святковий настрій її головного героя Еммета (Кріс Претт). Він вирішує зібрати разом усіх своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) та Бенні (Чарлі Дей), щоб прикрасити лампочками гігантську ялинку поруч з руїнами Статуї свободи таку, щоб її було видно з космосу. Ялинку помічає королева Багатолика (Тіффані Геддіш) і вирішує нанести їм візит.

Українська прем'єра мультфільму «Лего. Фільм 2» відбудеться 7 лютого.