Новини фільмів про (2019)

6 травня 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художні рімейки популярних діснеївських мультфільмів в останні роки правлять світовим бокс-офісом, приносячи студії Walt Disney Pictures величезний прибуток, і тепер на черзі опинився мультфільм «Геркулес».

Читати далі...
25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
23 березня 2019,  19:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Літаючий слоник стає справжньою цирковою сенсацією в новому українському ТБ-ролику діснеївської казки «Дамбо», який зняв режисер фільмів «Аліса в країні чудес» та «Дім дивних дітей міс Сапсан» Тім Бертон.

Читати далі...
5 березня 2019,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український ТБ-ролик очікуваної фентезійної картини від Disney «Дамбо», яка збирається підкорити нове покоління глядачів.

Пам'ятаєте зворушливу історію про літаюче слоненя Дамбо, яку Волт Дісней подарував нам у 1941 році? Цей малюк повертається на екрани в рімейку, який зняв культовий режисер Тім Бертон. Сюжет фільму буде слідувати за Голтом Феррієром (Колін Фаррелл), який разом зі своїми дітьми Міллі (Ніко Паркер) та Джо (Фінлі Гоббінс) працює в занепалому цирку Макса Медічі (Денні ДеВіто). Одного разу діти виявляють, що слоненя з великими вухами Дамбо вміє літати, і воно стає останнім шансом цирку знову стати популярним.

Також в рімейку з'являться Єва Грін і Майкл Кітон.

Дивіться третій український трейлер фільму «Дамбо». У кіно з 28 березня.

6 лютого 2019,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маленьке слоненя вчиться літати в новому дубльованому трейлері казкової картини від Disney «Дамбо», яку зняв режисер фільмів «Аліса в країні чудес» та «Дім дивних дітей Міс Сапсан» Тім Бертон.

Художній рімейк знаменитого мультфільму «Дамбо» за участю відомих голлівудських акторів Коліна Фаррелла, Єви Грін, Денні ДеВіто та Майкла Кітона відправить глядачів у колись популярний цирк, де на світ з'являється миле слоненя з величезними вухами. Виявляється, що ця скромна тваринка володіє унікальним для слонів даром вміє літати, — і незабаром Дамбо за допомогою друзів стає справжньою зіркою.

Познайомитися з героями фільму ближче ви можете за допомогою персональних постерів фентезі «Дамбо». У кіно з 28 березня.

19 листопада 2018,  16:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney порадувала нас новими трейлерами мультфільму «Історія іграшок 4» та казкових кінокартин «Дамбо» і «Мері Поппінс повертається», а також вийшли свіжі трейлери науково-фантастичних бойовиків «Аліта: Бойовий ангел» і «Смертні машини» та розширений ТБ-ролик супергеройського трилера «Скло».

Читати далі...
15 листопада 2018,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney і казкар Тім Бертон представляють свою адаптацію відомої історії про літаюче слоненя з цирку «Дамбо».

Власник цирку Макс Медічі (Денні Девіто) запрошує колишню зірку Голта Феррієра (Колін Фаррелл) і його дітей Міллі (Ніко Паркер) та Джо (Фінлі Гоббінс), щоб вони дбали про новонароджене слоненя, чиї величезні вуха роблять його предметом насмішок в цирку, що загинається. Але коли вони відкривають, що Дамбо вміє літати, цирк повертається з новою програмою, привертаючи увагу підприємця В.А. Вандемера (Майкл Кітон), який бере слоненя в своє шоу в парку Дрімленд. Дамбо злітає до нових висот пліч-о-пліч з чарівною і ефектною акробаткою Колетт Марчент (Єва Грін), поки Голт не розкриває, що під яскравим фасадом Дрімленда ховається багато темних таємниць.

«Дамбо» прилетить в українські кінотеатри навесні, 28 березня 2019 року.

18 червня 2018,  03:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі трейлери диснеївської казки «Дамбо», байопіку «Перша людина», горору «Монахиня» та святкового мультфільму «Ґрінч», а також новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», що були представлені минулого тижня.

Читати далі...
26 квітня 2016,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney офіційно підтвердила, що починається робота над сіквелом «Чаклунки» і «Книги джунглів», які будуть лише частиною дев'яти її нових проектів, що йдуть у виробництво.

Читати далі...
11 березня 2015,  11:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тім Бертон буде режисерувати художній фільм «Дамбо», заснований на однойменній анімаційній класиці студії Disney.

Disney продовжує перезавантажувати свої відомі казки з живими акторами у головних ролях, і на черзі виявилася історія про слоненя з цирку, над якими сміялися з його великих вух. Мультфільм «Дамбо» вийшов у 1941 році і встиг зворушити вже кілька поколінь глядачів.

Згадуючи незвичайні готичні анімаційні фільми Бертона, як, наприклад, «Кошмар перед Різдвом», «Труп нареченої» і «Франкенвіні», за останні два з яких режисер був номінований на «Оскар», складно уявити, яким у нього вийде миле слоненя Дамбо. Але не так давно Бертон зняв диснеївську «Алісу в країні чудес», яка заробила в світовому прокаті більше $1 мільярда, тому вибір Disney насправді більш розсудливий, ніж могло здатися з першого погляду.

Кінокартина стане сумішшю CGI анімації і живої гри, як і «Аліса в країні чудес», і в добавок до класичної історії там з'явиться нова сюжетна лінія про сім'ю, яка буде розвиватися паралельно подорожі Дамбо.

Над новим «Дамбо» працюють сценарист Ерен Крюгер («Трансформери: Помста полеглих») і продюсер Джастін Спрінгер («Облівіон»).

Минулого тижня в прокат вийшла нова версія диснеївської «Попелюшки» з живими акторами, на черзі створення «Красуні і чудовиська» з Еммою Уотсон і Деном Стівенсом, а потім вже бертонівського «Дамбо».

Зараз режисер продовжує знімати «Дім дивних дітей», а також нещодавно він повідомив, що не за горами і «Бітлджус 2».