Оновлення (2015)

15 травня 2017,  16:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня матері студія Pixar представила милий промо-ролик, присвячений матерям з мультфільмів «Суперсімейка», «Історія іграшок 3», «Відважна», «У пошуках Дорі», «Думками навиворіт» та майбутнього «Коко». Мами ведуть нас, втішають нас і вчать бути відважними; вони є такими сильними, неймовірними, щедрими і люблячими. Не забувайте частіше говорити своїй мамі, як сильно ви її любите, та радувати її.

Тизер-трейлер мультфільму «Коко», який прибуде у кіно в листопаді, дивіться тут.

20 травня 2015,  04:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Disney/Pixar з гордістю представляє новий анімаційний шедевр «Думками навиворіт»: фільм, який перенесе вас у найзагадковіше місце на світі - в глибини людської свідомості. Райлі – звичайна одинадцятирічна школярка і, як у кожного з нас, її поведінку визначають п'ять базових емоцій: Радість, Сум, Страх, Гнів і Огида. Емоції живуть у свідомості дівчинки і кожен день допомагають їй справлятися з проблемами, керуючи всіма її вчинками. До пори до часу емоції живуть дружно, але раптом виявляється, що Райлі та її батьків чекає переїзд з невеликого затишного містечка в галасливий і людний мегаполіс. Кожна з емоцій вважає, що саме вона краще інших знає, що потрібно робити в цій непростій ситуації, і в голові у дівчинки настає повна плутанина. Щоб налагодити життя у великому місті, освоїтися в новій школі і подружитися з однокласниками, емоціям Райлі треба знову навчитися працювати спільно...

В кінотеатрах України і Росії з 18 червня.

11 травня 2015,  22:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

18 червня в кінотеатрах України і Росії виходить анімаційна комедія «Думками навиворіт» (у російському прокаті «Головоломка). Представляємо невеликий дубльований українською фрагмент.

16 грудня 2014,  20:35 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо новий трейлер анімаційної комедії «Думками навиворіт»!

Володар премії «Оскар», режисер фільмів «ВОЛЛ-І» та «Вперед і вгору» Піт Доктер запрошує в яскравий світ анімації Disney-Pixar, від якої фанатіють і дорослі, і діти.

Дівчинка Райлі, як і всі інші люди, керується емоціями. Радість, гнів, смуток, відраза і печаль мешкають разом в штаб-квартирі в самому центрі її мозку. Аж ось в житті родини Райлі стаються кардинальні зміни, і емоціям потрібно діяти негайно. Український дубляж додасть колориту кожному герою цього анімаційного переполоху!

У кінотеатрах України і Росії з 18 червня 2015 року.

8 жовтня 2014,  14:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

А ось і російський тизер-трейлер до мультфільму Піта ДоктераВгору», «Корпорація монстрів» і т.д.) «Думками навиворіт». Фільм розповість про те, як в людській голові формуються думки.

В кінотеатрах України і Росії з 18 червня 2015 року.

4 жовтня 2014,  16:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший тизер-трейлер анімаційної комедії «ДУМКАМИ НАВИВОРІТ».

Володар премії Оскар режисер  фільмів «ВОЛЛ-І» та «Вперед і вгору» Піт Доктер запрошує в яскравий світ анімації Disney-Pixar, від якої фанатіють і дорослі, і діти.

Дівчинка Райлі, як і всі інші люди, керується емоціями. Радість, гнів, смуток, відраза і печаль мешкають разом в штаб-квартирі в самому центрі її мозку. Аж ось в житті родини Райлі стаються кардинальні зміни і емоціям потрібно діяти негайно.

Український дубляж додасть колориту кожному герою цього анімаційного переполоху!

В кінотеатрах України і Росії з 18 червня 2015 року.