Статті (2014)

11 вересня 2014,  20:00 | Статті | Автор: SpaceMonkey

25 жовтня о кінотеатри України та Росії виходить перший анімаційний фільм від Марвел - «Супер шістка». Нижче наводимо опис головних героїв фільму.

Юний геній робототехніки ХІРО ХАМАДА є звичайним 14-річним підлітком. У вільний час він конструює бойових роботів і виставляє їх на підпільних боях у Сан-Франсокіо. Старший брат Хіро, Тадаші, вмовляє його знайти найкраще застосування своїм талантам і поступити до Технологічного інституту Сан-Франсокіо. Коли трагічні події змінюють життя хлопчика, його найкращим другом стає робот на ймення Беймекс. Разом вони збирають команду героїв, що беруть на себе надзвичайно небезпечну місію.

БЕЙМЕКС був створений, щоб піклуватися про людей. Цей надувний робот-медбрат за допомогою вбудованого сканеру може зміряти температуру тіла або тиск, оцінити ступінь болю і вилікувати практично будь-яку хворобу. Збудований Тадаші Хамадою, Беймекс став справжнім проривом в області прикладної медицини. Але для Хіро робот Беймекс стає ще й найкращим другом. Після незначних модифікацій, в результаті яких Беймекс отримує суперсилу і здатність літати, він приєднується до п’ятірки відважних героїв.

На перший погляд може здатися, що тюхтій і фанат коміксів ФРЕД – ледар, який не має мети в житті. Фред підробляє зазивалою і «ходячою рекламою», однак, цей хлопець просто чекає свого часу. Коли Фред приєднується до команди героїв, його знання коміксів та супергероїв нарешті знаходять гідне застосування. Геройське альтер-его Фреда – монстр з гострими кігтями і супер-стрибком.


Читати далі...