Оновлення (2016)

17 грудня 2015,  17:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі новий дубльований трейлер до мультфільму «Панда Кунг-Фу 3»!

Таких неймовірних пригод ще не траплялося з пандою По! У новій частині з'являється давно зниклий батько і разом вони відправляються в таємний рай панд, де стикаються з безліччю нових кумедних персонажів. Але коли надприродний лиходій Кай починає знищувати кунг-фу майстрів по всьому Китаю, належить зробити неможливе – навчити ціле село життєлюбних, але незграбних родичів і перетворити їх в досконалий загін кунг-фу панд!

В кінотеатрах України і РФ з 28 січня 2016 року.

9 листопада 2015,  17:44 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Могутній телепень Панда на цей раз не просто встає на захист принижених і ображених. Виявляється, його місія полягає не в цьому. Йому на роду написано стати Вчителем, який веде за собою великих воїнів, щоб врятувати не тільки світ, але і тих, хто його рятує разом з ним – майстрів кунг-фу, за чиєю силою полює злий дух. І в цей непростий період свого життя По знаходить батька, а разом з ним свою наречену наречену і безліч інших родичів...

В кінотеатрах України і РФ з 28 січня 2016 року.

4 листопада 2015,  13:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте другий український трейлер до мультфільму «Панда Кунг-Фу 3», який вийде в кінотеатрах України з 28 січня 2016 року.

Могутній телепень Панда на цей раз не просто встає на захист принижених і ображених. Виявляється, його місія полягає не в цьому. Йому на роду написано стати Вчителем, який веде за собою великих воїнів, щоб врятувати не тільки світ, але і тих, хто його рятує разом з ним – майстрів кунг-фу, за чиєю силою полює злий дух. І в цей непростий період свого життя По знаходить батька, а разом з ним свою наречену і безліч інших родичів...

20 червня 2015,  01:13 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

28 січня 2016 року на екрани повертаються герої одного з найуспішніших світових анімаційних проектів – в прокат виходить найкрутіша пригодницька комедія «ПАНДА КУНГ-ФУ 3». Батько По, якого давно вважали зниклим, раптово повертається і разом із сином рушає до таємного пандячого раю, де на них чекає зустріч з багатьма новими кумедними героями. Втім, коли злодій з надприродними здібностями на ім’я Кай починає перемагати майстрів кунг-фу по всьому Китаю, По змушений вчинити неможливе – організувати вишкіл цілого селища, населеного його веселими вайлуватими братами, аби перетворити їх на ідеальний гурт «Панди Кунг-Фу»!