Новини фільмів про (2016)

10 серпня 2019,  11:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures опублікувала в мережі четвертий фрагмент свого пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», чия прем'єра відбулася 8 серпня.

У сиквелі «Angry Birds у кіно» птах Ред (Джейсон Судейкіс) і свин Леонард (Білл Гейдер) укладають тимчасове перемир'я, щоб зібрати команду і врятувати обидва свої острови від знищення. Для такої небезпечної місії їм потрібні найкращі гаджети, і в новому фрагменті Леонард приводить їх суперкоманду в секретний дослідний центр свиней, де вчений Геррі (Стерлінг К. Браун) показує їм свої розробки, наприклад, невидимий спрей, у якого є маленький побічний ефект.

Чому цей мультфільм є відмінними ліками від поганого настрою і для дітей, і для дорослих, читайте в нашій рецензії на «Angry Birds у кіно 2».

4 серпня 2019,  22:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо веселий український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який точно підніме вам настрій.

Продовження мультфільму «Angry Birds у кіно» змусить Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) об'єднатися зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб захистити острів птахів та острів свиней від загадкового третього острова, який збирається влаштувати зиму посеред літа. Для цього їм доведеться непомітно пробратися туди і відключити зброю масового ураження.

Дивіться також новий фрагмент анімації «Angry Birds у кіно 2», де милі пташенята грають у свиней. У кіно з 8 серпня.

1 серпня 2019,  16:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures вирішила повеселити нас новим фрагментом своєї очікуваної анімаційної комедії «Angry Birds у кіно 2» за участю милих пташенят.

Мультфільм «Angry Birds у кіно», який прибув на екрани в 2016 році, показав знамениту війну пташок і свинок з популярної однойменної відеогри. Пташки перемогли, їхній ватажок Ред (Джейсон Судейкіс) став справжнім героєм острова, і тепер маленькі пташенята розігрують цю історію на дозвіллі. От тільки даремно вони взяли погратися своїх молодших сестер, які ще не вилупилися з яєць...

Раніше вийшов новий український ТБ-ролик «Angry Birds у кіно 2», який представляє нову пташку. У кіно з 8 серпня.

24 липня 2019,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це практично місія неможлива. У мережі з'явився розширений фрагмент очікуваного комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який ви вже можете подивитися з українськими субтитрами.

Сиквел анімації «Angry Birds у кіно» покаже об'єднання пташок та свинок заради захисту своїх островів від нової загрози. В даному фрагменті вони відправляються на третій острів, щоб відключити його зброю і врятувати рідних. Для цього свині Леонард (Білл Гейдер), Кортні (Аквафіна) і Геррі (Стерлінг К. Браун) та пташки Чак (Джош Гад) і Бомб (Денні МакБрайд) залазять в костюм величезної птиці і пробираються на ворожу базу, де в туалеті намагаються викрасти у орла з охорони пропуск.

Дивіться також другий український ТБ-ролик «Angry Birds у кіно 2». У кіно з 8 серпня.

15 липня 2019,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де пташки і свинки вирішують створити «ідеальне» маскування.

Сиквел мультфільму «Angry Birds у кіно», заснованого на популярній відеогрі, покаже, як птахи в особі Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестри Чака Сільвер (Рейчел Блум) повинні укласти зі свинями Леонардом (Білл Хейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун) перемир'я, щоб врятувати свої острови від масштабної загрози.

В український прокат злі пташки, чию другу пригоду зняв режисер Туроп Ван Орман, двічі номінований на премію «Еммі», увірвуться 8 серпня.

23 травня 2019,  03:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я прийшов з миром». Кінокомпанія Sony Pictures поділилася веселим фрагментом свого очікуваного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де свин Леонард намагається помиритися з Редом.

У продовженні мультфільму «Angry Birds у кіно» на горизонті з'являється нова загроза у вигляді третього острова, де живе лиходійка на ім'я Зета (Леслі Джонс), яка скрізь хоче влаштувати Льодовиковий період. Дізнавшись про це, свин Леонард (Білл Гейдер) заявляється у гості до свого давнього ворога Реда (Джейсон Судейкіс) і хоче укласти з ним перемир'я, але птах не поспішає вірити свину на слово і швидко його зв'язує.

Дивіться також український трейлер «Angry Birds у кіно 2». У кіно з 22 серпня.

30 квітня 2019,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж сумували за цими милими пташенятами з мультфільму «Angry Birds у кіно»? Вони повертаються, щоб привітати нас з Великоднем і нагадати про те, що сиквел вийде цього літа.

В мультфільмі «Angry Birds у кіно 2» пташкам і свиням доведеться тимчасово помиритися, щоб врятувати свої острови від нової загрози. Ред (Джейсон Судейкіс), Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд) і Могутній орел (Пітер Дінклейдж) вербують сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) і об'єднуються зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб протистояти наступаючій зимі, яка може знищити їх усіх.

Раніше були представлені персональні постери «Angry Birds у кіно 2», які натякають на наближення Льодовикового періоду. У кіно з 22 серпня.

3 квітня 2019,  17:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зима гряде. Ред, Леонард та їхні родичі перетворилися на льодинки на персональних постерах пригодницького мультфільму «Angry Birds в кіно 2».

Читати далі...
21 лютого 2019,  19:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ice Ice Baby. Компанія Sony Pictures Animation щойно представила перший трейлер свого майбутнього мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який розкриває нову героїню.

В сиквелі анімації «Angry Birds у кіно», що вийшла у 2016 році, протистояння злих пташок і нахабних зелених свинок перейде на новий рівень. Тепер у ньому візьме участь екзотична пташка на ім'я Зета (зірка «Мисливців за привидами» Леслі Джонс), яка явно родом з теплих країв. Але, як показує тизер-трейлер, її райський острів замерз, і пташці щодня доводиться боротися з льодом, щоб вижити... і це її дуже сильно злить.

Українська прем'єра мультфільму «Angry Birds в кіно 2» очікується у вересні.

22 червня 2016,  12:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фэнтези Дункана Джонса «Варкрафт» пусть и не стало популярным у себя на родине, но смогло заработать достаточно в мировом прокате, чтобы стать самой прибыльной экранизацией компьютерных игр всех времен.

Читати далі...
13 травня 2016,  15:17 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

«Angry Birds у кіно» приєднуються до привітань України у зв'язку з виходом Джамали у фінал конкурсу «Євробачення 2016» і бажають перемоги! А також нагадують, що анімаційна комедія про пташок і свинок вже в прокаті, а рецензію можна почитати тут.