Оновлення (2014)

24 лютого 2014,  22:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Історія ще не придумана до кінця, але одне відомо напевно - мова знову піде про вікінгів і драконів. Куди занесе доля наших героїв, чи зіткнуться вони з іншими крилатими чудовиськами, які пригоди їх чекають - про це поки скромно промовчимо...

У кінотеатрах України і Росії з 12 червня.

7 грудня 2013,  17:05 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З моменту примирення вікінгів і драконів минуло п'ять років. Поки Астрід, Сморкала і інші хлопці проводять час змагаючись один з одним у популярних на острові драконівських гонках, Іккінг і Беззубик подорожують по небу, складаючи карту невідомих місць. Коли одне з їхніх пригод призводить до відкриття таємниці крижаної печери, яка є домом для сотень раніше небачених диких драконів і таємничого драконячого вершника, два друга опиняються в центрі битви за захист миру.

У кінотеатрах України і Росії з 12 червня 2014 року.

28 липня 2013,  05:47 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З моменту примирення вікінгів і драконів минуло п'ять років. Поки Астрід, Сморкала і інші хлопці проводять час змагаючись один з одним у популярних на острові драконівських гонках, Іккінг і Беззубик подорожують по небу, складаючи карту невідомих місць. Коли одне з їхніх пригод призводить до відкриття таємницею крижаної печери, яка є домом для сотень раніше небачених диких драконів і таємничого драконячого вершника, два друга опиняються в центрі битви за захист миру.

У кінотеатрах України і Росії з 12 червня 2014 року.