Новини про мультфільм (1955)

8 листопада 2019,  02:10 | Новини фільмів

Напередодні прем'єри нового діснеївського рімейка «Леді та Волоцюга» з'явився його романтичний фрагмент, де головні герої замовляють те саме блюдо.

Рімейк мультфільму «Леді та Волоцюга» від режисера Чарлі Біна розповість історію розпещеної домашньої собачки Леді (Тесса Томпсон) і бездомного пса Бродяги (Джастін Теру), які відправляються в незабутню подорож. У цьому відео вони приходять в гості до шеф-кухаря Тоні (Ф. Мюррей Абрахам), який тримає італійський ресторан, і він пригощає їх своїм фірмовим блюдом спагеті з фрикадельками.

Прем'єра фільму «Леді і Бродяга» в мережі відбудеться 12 листопада.

16 жовтня 2019,  15:13 | Новини фільмів

Після «Аладдіна» і «Короля Лева» восени на екрани вийде ще один рімейк відомого діснеївського мультфільму «Леді і Волоцюга», тільки не на екрани кінотеатрів, а на новому стримінговому сервісі Disney+.

Фільм Чарлі Біна буде новою адаптацією мультфільму «Леді і Волоцюга», який вийшов на екрани у 1955 році, і розповість про розпещену і дуже домашню собаку по кличці Леді (зірка фільмів «Тор: Рагнарок» і «Люди в чорному: Інтернешнл» Тесса Томпсон) і безпритульного, але дуже доброго пса Волоцюгу (зірка серіалів «Залишені» і «Маніяк» Джастін Теру), які відправляються разом в незабутню подорож.

Прем'єра рімейка «Леді і Волоцюга» на Disney+ відбудеться 12 листопада.

26 серпня 2019,  12:46 | Новини фільмів

Давно не дивилися діснеївські римейки? Тоді студія Disney поспішає порадувати вас трейлером пригодницького фільму «Леді та Волоцюга», який розповість знамениту історію двох різних собак.

«Леді та Волоцюга» буде переказом анімаційної класики 1955 року про розпещену домашню собаку Леді (Тесса Томпсон) і суворого, але привабливого безпритульного пса Волоцюгу (Джастін Теру), які відправляються у несподівану пригоду і, незважаючи на їх відмінності, стають близькими одне одному і розуміють цінність дому.

Реліз рімейка «Леді і Бродяга», який зняв режисер Чарлі БінЛего. Ніндзяго. Фільм»), відбудеться на новому стримінговому сервісі Disney+ восени, 12 листопада.