Новини про мультфільм (2014)

30 березня 2020,  22:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Дедпул» і «Детектив Пікачу» Раян Рейнольдс пригледів собі наступний проект адаптацію культової відеогри 80-х «Dragon's Lair».

Читати далі...
3 березня 2020,  17:47 | Новини фільмів

Щойно кінокомпанія Sony Animation представила перший трейлер своєї анімаційної комедії з елементами екшену і наукової фантастики «Підключені», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Коли Кеті Мітчелл (Еббі Джейкобсон) вступає в школу кінематографа своєї мрії, її батько Рік (Денні МакБрайд) вирішує, що вся родина повинна відвезти Кеті до школи і в останній раз пережити таку дорожню пригоду. Але раптово в плани Мітчеллів втручаються технології: по всьому світу всі електронні прилади від телефонів і мікрохвильовок до нової лінії персональних роботів починають своє повстання проти людей. І тепер доля світу опиняється в руках цієї веселої сімейки!

Продюсерами нової історії про повстання машин виступають Філ Лорд та Крістофер МіллерЛего. Фільм», «Людина-павук: Навколо всесвіту»). В кінотеатри України «Підключені» увірвуться восени, 22 жовтня.

17 лютого 2019,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. продовжує користуватися своїми правами на супергероїв з коміксів DC у своєму новому пригодницькому мультфільмі «Лего. Фільм 2».

Окрім Лего-Бетмена (Вілл Арнетт), який полюбився глядачеві, в сиквелі анімації «Лего. Фільм» з'являться й інші члени супергеройської команди Ліга справедливості: Супермен (Ченнінг Татум), Диво-жінка (Кобі Смолдерс), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш, Кіборг та навіть невезучий Зелений ліхтар (Джона Гілл), який все ніяк не приєднається до всесвіту DCEU.

Чи виявився сиквел гідним оригіналу, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Лего. Фільм 2». Вже у кіно.

10 лютого 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний ґотемський холостяк знаходить свою другу половинку в особі іншопланетної королеви в п'ятому ТБ-ролику пригодницько-комедійного мультфільму «Лего. Фільм 2», який вийшов в прокат 7 лютого.

«Лего. Фільм 2» є продовженням хітової анімації «Лего. Фільм». Цього разу на Бріксбург нападають іншопланетяни, і Еммет (Кріс Претт) відправляється в подорож космосом, щоб повернути додому своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) і Бенні (Чарлі Дей). Їх тримає в полоні королева Багатолика (Тіффані Геддіш), яка хоче зіграти весілля з Бетменом. І як би спершу він цьому не пручався, незабаром Темний лицар і сам закохується в королеву.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Лего. Фільм 2», щоб дізнатися, чи вийшло у Warner Bros. створити гідний сиквел.

3 лютого 2019,  03:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителі Бріксбурга опиняються у великій небезпеці в новому офіційному ТБ-ролику пригодницького мультфільму «Лего. Фільм 2».

В сиквелі анімаційної картини «Лего. Фільм», яка була номінована на «Оскар», на місто Бриксбург обрушується одразу декілька проблем: апокаліпсис в дусі франшизи «Шалений Макс» і жорстокі іншопланетяни. Добродушний Еммет (Кріс Претт) вирішує зустріти останніх з розпростертими обіймами, але незабаром йому, Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмену (Вілл Арнетт), Кицюні (Елісон Брі) та Бенні (Чарлі Дей) доводиться рятуватися втечею. В результаті друзі Еммета потрапляють в полон до королеви Багатоликої (Тіффані Геддіш), і головний герой відправляється їх визволяти на своєму космічному кораблі.

Третій ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» розкрив новий костюм Лего-Бетмена, який у 2017 році отримав власний спін-офф. У кіно з 7 лютого.

27 січня 2019,  23:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний ТБ-ролик пригодницької анімації «Лего. Фільм 2» закликає приготуватися до подорожі, в яку ще не відправлялася жодна фігурка LEGO.

Сиквел номінованого на «Оскар» мультфільму «Лего. Фільм» покаже, як на місто Бріксбург та його жителів Еммета (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) і Кицюню (Елісон Брі) нападає підступна королева Багатолика (Тіффані Геддіш) зі своєї космічною армією. Тепер Еммет повинен відправитися в непросту подорож просторами космосу, щоб врятувати своїх друзів.

Дивіться також перший ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» з Бетменом та Харлі Квінн (Марго Роббі). У кіно з 7 лютого.

11 січня 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь новорічних свят студія Warner Bros. випустила святкову короткометражну анімацію «Святкова вечірка Еммета», чиї події розвиваються до подій мультфільму «Лего. Фільм 2».

У світі франшизи «Лего. Фільм» стався апокаліпсис у дусі «Шаленого Макса», але навіть це не може затьмарити святковий настрій її головного героя Еммета (Кріс Претт). Він вирішує зібрати разом усіх своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) та Бенні (Чарлі Дей), щоб прикрасити лампочками гігантську ялинку поруч з руїнами Статуї свободи таку, щоб її було видно з космосу. Ялинку помічає королева Багатолика (Тіффані Геддіш) і вирішує нанести їм візит.

Українська прем'єра мультфільму «Лего. Фільм 2» відбудеться 7 лютого.

7 січня 2019,  20:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. поділилася дебютним ТБ-роликом свого пригодницького мультфільму «Лего. Фільм 2», який представляє його хоробру команду.

У продовженні хітового анімаційного фільму «Лего. Фільм», номінованого на «Оскар», жителі Бріксбурга Еммет (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс) і Бетмен (Вілл Арнетт) зіткнуться з ворогами із відкритого космосу королевою Багатоликою (Тіффані Геддіш), яка може перетворюватися на кого-завгодно, та її армією. Також в сиквелі з'явиться суперлиходійка Харлі Квінн, яку в цей раз озвучить зірка «Загону самогубців» Марго Роббі.

Дивіться також новий трейлер «Лего. Фільм 2». У кіно з 7 лютого.

21 листопада 2018,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» та «Світу Юрського періоду» Кріс Претт озвучує одразу двох персонажів у новому трейлері пригодницького мультфільму від Warner Bros. «Лего. Фільм 2».

В сиквелі хітової анімації «Лего. Фільм», яка вийшла у 2014 році, безжурний оптиміст Еммет (Претт) змушений відправитися у відкритий космос, щоб врятувати Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) та інших своїх друзів від прибульців, які взяли їх у полон. Допомагати Еммету в цій непростій місії буде захищаючий галактику археолог-ковбой Рекс (теж Претт), який тренує рапторів, тобто об'єднує в собі всіх найвідоміших персонажів Претта.

Дивіться також український трейлер мультфільму «Лего. Фільм 2», який прибуде в кінотеатри 7 лютого 2019 року.

5 червня 2018,  16:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила перший трейлер очікуваного анімаційного сиквела «Лего. Фільм 2», в якому є відсилання до фільмів «Зоряні війни: Пробудження сили», «Божевільний Макс: Дорога гніву» і до різних картин про подорожі космосом.

У продовженні «Лего. Фільму» герої Бріксбурга возз'єднуються, в новій наповненей екшеном пригоді, щоб врятувати своє улюблене місто. Минуло п'ять років з подій першої частини, і тепер Еммет (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмен (Вілл Арнетт) та їхні друзі повинні боротися з загарбниками з відкритого космосу. Битва з ними відправить героїв в далекі, недосліджені світи, включаючи дивну музичну галактику.

В українські кінотеатри мульфільм «Лего. Фільм 2», сценаристами і продюсерами якого виступають творці оригіналу Філ Лорд та Крістофер Міллер, увірветься 7 лютого 2019 року.

9 лютого 2015,  12:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері, 8 лютого, в Лондонській Королівській опері відбулася церемонія нагородження кінопремії Британської академії кіно і телевізійних мистецтв BAFTA). Найбільшу кількість нагород забрав «Готель «Гранд Будапешт», вигравши у 5 категоріях, а «Стівен Хокінг. Теорія всього» і «Юність» отримали по 3 статуетки.

Церемонію відкрила своїм виступом група Kasabian, під музику якої було програно відео з уривками з кращих фільмів 2014 року.

Її ведучим знову був Стівен Фрай, добродушно який вітав всіх:

Ласкаво просимо на найчудовішу подію британського кінематографу з тих пір як... Корочше, з минулого року.

У своєму вступному монолозі Фрай назвав одного з номінантів професором Редмейном (через його ролі в «Стівен Хокінг. Теорія всього»). Нагадав усім, що в «Грі в імітацію» зіграла Кіра Найтлі від якої перехоплює подих, і Бенедикт Камбербетч, від вимови чийого імені теж захоплює дихання. Не обійшлося і без чорного гумору на сучасну політичну ситуацію, коли Фрай назвав Зубрівку, місто, де відбуваються події «Готелю «Гранд Будапешт», настільки реалістичним місцем, що Володимир Путін відправив туди вигадану армію, а потім також вигадано заперечував подібні дії. А в якості приквела до «Юності», яку знімали 12 років, Стівен Фрай запропонував «Зачаття», яке б зайняло всього 5 секунд. І в кінці своєї промови Фрай просто спустився в зал, де його поцілували зірки «Бердмэна» Майкл Кітон і Едвард Нортон.

Читати далі...
3 лютого 2015,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відбулася 42-я церемонія нагородження Annie Awards, що відзначає досягнення анімаційного кінематографа і телебачення в минулому році. Найбільшу кількість нагород під час неї отримав мультфільм «Як приручити дракона 2».

Творці «Як приручити дракона 2» забрали цілих 6 статуеток «Енні». Серед телевізійних мультфільмів переможцем виявився «Міккі Маус» з перемогами у 5 категоріях, вивівши таким чином в лідери студії DreamWorks Animation і Disney Television Animation.

Перемога на Annie Awards показує, що у мультфільму є хороший шанс завоювати також «Оскар», наприклад, в минулому році так сталося з «Крижаним серцем». Але кілька років тому «Як приручити дракона», отримавши нагороду «Енні», не удостоївся «Оскара». Так що складно сказати, яка доля чекає його другу частину.

Читати далі...
25 січня 2015,  17:19 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Прошлым вечером, 24 января, в лос-анджелесском отеле Hyatt Regency Century Plaza прошла 26-я ежегодная церемония награждения Гильдии продюсеров Америки (PGA), отметившая особые достижения продюсеров кино и телевидения в 2014 году.

С 2008 года фильмы, продюсеры которых получили награду PGA имени Дэррила Ф. Занука, становятся также лауреатами «Оскара» за Лучший фильм. В этом году в этой категории победил «Бёрдмэн», так что его шансы победить в оскаровской гонке, результаты которой узнаем 22 февраля, значительно возросли.

За лучший драматический телесериал награда отошла продюсерам криминальной драмы «Во все тяжкие», несмотря на то, что он закончился еще в 2013 году. Это была его пятая номинация на эту награду и вторая победа подряд.

Читати далі...
17 січня 2015,  11:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В четверг, 15 января, в театре Hollywood Palladium прошла 20-я церемония награждения Critics’ Choice Movie Awards, где лучшие представители кинематографа 2014 года были выбраны американскими и канадскими кинокритиками.

Лидерами по количеству побед стали «Бёрдмэн», получив 7, и «Отрочество», получив 4. «Отель «Гранд Будапешт», будучи номинированным аж 11 раз, выиграл лишь в 3 категориях.

В главных 6 категориях не было никаких сюрпризов, тут победили все те же, кто в прошлое воскресенье выиграли «Золотой глобус», да и у «Оскара» скорее всего будут очень похожие результаты. Но в этот раз Майкл Китон получил целых две награды, как Лучший актер и Лучший комедийный актер. Зато наконец-то в категории Лучший адаптированный сценарий победила Гиллиан Флинн за свою «Исчезнувшую», а то на «Оскар» ее так и не номинировали. И Лучшим фильмом на иностранном языке в этот раз стала не «Ида» и не «Левиафан», а «Форс-мажор».

Специальные награды во время церемонии получили: Кевин Костнер (Награда за вклад в кинематограф), Рон Ховард (Награда гения имени Людовика XIII) и Джессика Честейн (Critics' Choice MVP Award).

Читати далі...