Новини про мультфільм (2002)

4 квітня 2022,  12:24 | Новини серіалів

Легендарна білка Скрет повертається на екрани! Стримінгова платформа Disney+ опублікувала в мережі офіційний трейлер свого майбутнього мультсеріалу «Ice Age: Scrat Tales», що покаже його нові пригоди.

Читати далі...
19 грудня 2019,  18:04 | Новини фільмів

У мультфільмі «Шпигуни під прикриттям» зірка супергеройського блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд знову втілить милого ботана.

Пригодницька комедія від творців франшизи «Льодовиковий період» познайомить нас з незвичайним дуетом шпигунів — харизматичним супершпигуном Ленсом Стерлінгом і трохи наївним винахідником Волтером Бекеттом. Першого озвучує Вілл Сміт, а другого — Том Голланд. Актор описує свого юного вченого як «дуже життєрадісного хлопця, який хоче зробити світ кращим». Він вигадує для Ленса різноманітні гаджети і прагне кардинально змінити шпигунську професію, як раптом один його експеримент йде не за планом...

До прем'єри мультфільму залишився рівно 1 тиждень — вона відбудеться 25 грудня. Купуйте квитки на «Шпигуни під прикриттям» на нашому сайті.

16 грудня 2019,  13:51 | Новини фільмів

Вийшов новий фрагмент пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям», головних героїв якого озвучують зірка «Аладдіна» Вілл Сміт і зірка блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд.

Читати далі...
11 грудня 2019,  19:31 | Новини фільмів

Буває, що науковий експеримент призводить до несподіваних результатів, але мультфільм «Шпигуни під прикриттям» виходить у цьому плані на новий рівень, перетворюючи одного з центральних героїв на пташку.

Читати далі...
5 липня 2016,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До выхода «Ледникового периода: Курс на столкновение» в украинский прокат осталось чуть больше недели, поэтому самое время ознакомиться с 20 интересными фактами о данном мультфильме.

Читати далі...