Новини фільмів про (2019)

6 січня 2021,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ на карантині, ця парочка знайшла свій квиток на свободу. Енн Гетевей та Чіветель Еджіофор затівають пограбування року в трейлері кримінальної комедії «Locked Down», яку зняв режисер фільму «Містер і місіс Сміт» Даг Лайман.

Читати далі...
22 вересня 2019,  14:17 | Новини фільмів

Тимчасово повісивши свій віртуальний костюм Халка у віртуальну шафу на Marvel Studios після подій блокбастера «Месники: Завершення», номінант на премію «Оскар» Марк Руффало повертається у світ серйозних драматичних фільмів в трейлері кінокартини «Темні води».

Читати далі...
3 лютого 2019,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блондинка Енн Гетевей зустрічає задумливого Меттью МакКонахі в барі на краю світу у першому фрагменті напруженого трилера «Море спокуси», який вже можна побачити в кінотеатрах України.

Палюче сонце Карибських островів, вірний корабель і життя, повне ризику, рідна стихія капітана рибальського судна Бейкера Ділла (МакКонахі). Карен (Гетевей), єдина жінка, яку він кохав, вийшла заміж за мільярдера Френка Заріакаса (Джейсон Кларк) і живе на віллі в Маямі. Несподівано вона знову з'являється в його житті і благає про захист. З цієї хвилини знайомі води перетворяться для Бейкера на підступне море спокуси...

Квитки на «Море спокуси», яке зняв Стівен Найт, ви знайдете в нашій афіші.

24 січня 2019,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний трейлер без цензури американської комедії «Пляжний нероба», головного героя якої втілює володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
27 листопада 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов дебютний тизер-трейлер діснеївського рімейка «Король Лев», фінальний трейлер супергеройського екшену «Аквамен», дубльований трейлер картини «Детектив Пікачу», нові трейлери мультфільмів «Лего. Фільм 2», «Секрети домашніх тварин 2» і «Астерікс і таємне зілля», а також розширений ТБ-ролик фантастики «Бамблбі».

Читати далі...
21 листопада 2018,  02:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки фантастики «Інтерстеллар» Меттью МакКонахі і Енн Гетевей грають у небезпечні ігри у новому трейлері драматичного трилера «Море спокуси».

Кінокартина Стівена Найта розповість про самотнього капітана рибальського судна (МакКонахі), який веде тихе життя на Карибах. Там його знаходить колишня дружина (Гетевей) і просить про допомогу, чим заманює його в нову реальність, де не все здається тим, чим є насправді.

Влітку Гетевей можна було побачити в кримінальній комедії «Вісім подруг Оушена» з Сандрою Баллок і Кейт Бланшетт.

Дивіться також український трейлер фільму «Море спокуси», чия прем'єра була перенесена на 31 січня 2019 року.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
7 червня 2018,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Меттью МакКонахі та Енн Гетевей грають коханців в драматичному трилері «Море спокуси», чий офіційний трейлер дивіться нижче.

Картина «Море спокуси», раніше відома як «Спокій», розповість про капітана рибальського судна (МакКонахі), чиє минуле в особі фатальної жінки (Гетевей) збирається зіткнутися з його нинішнім спокійним життям на маленькому острові в тропіках, заманюючи його в нову реальність, яка може бути не такою, якою вона здається на перший погляд.

Чоловіка героїні Гетевей грає Джейсон Кларк. Також компанію їм складуть Дайан Лейн, Джимон Хунсу та Джеремі Стронг.

Світова прем'єра третьої режисерської роботи Стівена Найта, який зняв «Ефект колібрі» і «Лок», відбудеться у вересні.