Новини про фільм (2018)

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
6 листопада 2018,  18:38 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «Брати Сістерс» від французького режисера Жака Одіара з Джоном К. Рейлі, Хоакіном Феніксом та Джейком Джилленхолом у головних ролях.

Дія фільму розгортається у середині XIX століття, коли Америка билася в агонії золотої лихоманки. Брати Сістерс заробляють на життя тим, що майстерно ріжуть голови на замовлення їх могутнього боса Командора. Незважаючи на різницю характерів, амбітний Чарлі та сентиментальний Елай злагоджено працюють у команді. Одного разу вони отримують завдання прибрати золотошукача Германна Ворма.

Українська прем'єра фільму «Брати Сістерс» очікується 29 листопада.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
27 вересня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматичного вестерну «Брати Сістерс», в якому Хоакін Фенікс і Джон К. Райлі втілюють братів-найманців.

Нова картина режисера Жака Одіара, який зняв відзначені престижними нагородами фільми «Пророк», «Іржа та кістка» і «Діпан», відправить глядачів в Орегон 1850-х років. Братів Ілая і Чарлі Сістерса наймають, щоб вони убили золотошукача, який вкрав у їхнього боса. Раптом у Ілая трапляється особистісна криза, і він вирішує, що після цієї справи він залишить сімейний бізнес, з чим Чарлі абсолютно не згоден.

«Брати Сістерс», де також з'являться Джейк Джилленхол, Різ Ахмед, Ребекка Рут і Еллісон Толман, вийдуть в український прокат восени, 11 листопада.

28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...
26 травня 2018,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хоакин Феникс и Джон К. Райли охотятся на Джейка Джилленхола в дебютном трейлере вестерна «Братья Систерс».

Читати далі...