Новини зірок з (2020)

2 лютого 2020,  01:00 | Новини зірок

Хочете дізнатися, як поживає Арія Старк і що вона знайшла на Заході? Тоді дивіться музичний рекламний ролик нового електрокара від Audi, який приурочений до Супербоула, за участю зірки серіалу «Гра престолів» Мейсі Вільямс.

Відео, яке триває цілу хвилину, показує Вільямс за кермом нового електрокара Audi e-tron Sportback, в якому вона їздить містом, і, коли потрапляє у затор, вирішує його об'їхати і заспівати в цей час знамениту пісню «Let It Go» з діснеївського мультфільму «Крижане серце». Пісня є відсиланням до слогану рекламної кампанії Audi, який говорить про те, що «потрібно відпустити минуле (у вигляді бензину), щоб прийняти майбутнє (у вигляді електрокарів)».

У квітні актрису можна буде побачити у кіно в супергеройському горорі «Нові мутанти», де вона зіграє мутантку Вулфсбейн з коміксів Marvel.

3 жовтня 2019,  00:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська актриса Мейсі Вільямс, також відома як Арія Старк з хітового серіалу «Гра престолів», примірила свою найкоротшу на сьогоднішній день стрижку на обкладинці нового випуску арт-журналу Metal.

Читати далі...
11 червня 2016,  14:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В конце марта появились слухи, что звезда «Игры престолов» Мэйси Уильямс сыграет в спин-оффе «Люди Икс: Новые мутанты» героиню по имени Вулфсбейн. И хотя они оказались преждевременными, по словам представителей 20th Century Fox, актриса заявила, что совсем не против ее сыграть.

Читати далі...