Новини про фільм (2018)

5 квітня 2018,  12:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб вижити в суворому корпоративному світі під час кризи, потрібно володіти сталевими нервами і всіма іншими частинами тіла, які допоможуть вам отримати власний кабінет з панорамними вікнами на місто. Але не кожному це дано, як, наприклад, бідоласі Гарольду Соїнці з кримінальної комедії «Небезпечний бізнес». Цього правильного і не особливо цінного для своїх начальників менеджера відправляють в небезпечне відрядження до Мексики, де знаходиться завод з виробництва революційної таблетки з марихуаною, яку його боси хочуть запустити на американський ринок, як тільки це буде легально. Але у голови місцевого картеля свої плани щодо цього прибуткового продукту...

Читати далі...
2 квітня 2018,  23:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий фрагмент кримінальної комедії «Небезпечний бізнес» показує гарячу суперечку Шарліз Терон з Джоелом Едгертоном.

Терон і Едгертон втілюють керівників великої чиказької компанії по виробництву медикаментів Елейн і Річарда, які відправляють свого наївного співробітника Гарольда (Девід Ойелоуо) в небезпечне відрядження до Мексики, де його беруть в заручники бандити і вимагають за нього кругленьку суму в якості викупу. Даний фрагмент показує, як Елейн і Річард намагаються розібратися з цією непростою ситуацією.

Дивіться другий український трейлер «Небезпечний бізнес». В українських кінотеатрах кінокартина Неша Едгертона виходить 5 квітня.

1 березня 2018,  17:35 | Оновлення

З'явився другий український трейлер комедії «Небезпечний бізнес» з Шарліз Терон:

Зухвала довгонога білявка — вона ідеально підходить для небезпечного бізнесу. Одного разу одному з її підлеглих стає відома унікальна формула, за якою ганяється весь світ. Він вирішує інсценувати власне викрадення і вимагати викуп у компанії. Краще цьому розумнику не розраховувати на допомогу своєї ефектної начальниці, адже для корпорації він краще мертвий, ніж живий...

Дивіться в кінотеатрах України з 5 квітня.

12 лютого 2018,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon Studios поділилася дебютним ТБ-роликом кримінальної комедії «Небезпечний бізнес», яка зібрала зірковий каст.

Шарліз Терон і Джоел Едгертон грають тут двох злісних босів фармацевтичної компанії, які відправляють свого недбалого співробітника (Девід Ойелоуо) в Мексику, щоб він доставив в лабораторію секретну формулу таблетки з канабісом, яка повинна принести компанії першість на ринку. Але хлопець зв'язується не з тими людьми, які його викрадають і вимагають за нього кругленьку суму грошей.

Дивіться український трейлер «Небезпечний бізнес». У кіно картина за участю Аманди Сейфрід, Тенді Ньютон і Шарлто Коплі вийде 19 квітня.

29 січня 2018,  09:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вісім нових постерів кримінальної комедії для дорослих «Небезпечний бізнес» представляють її персонажів.

Читати далі...
14 січня 2018,  23:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові трейлери до фільмів «Чорна пантера», «Червоний горобець» і «Небезпечний бізнес», а також тизер-трейлер до мультфільму «Юні титани, вперед!» і екранізації «451 градус за Фаренгейтом».

Читати далі...
9 січня 2018,  14:48 | Новини фільмів

Презентуємо український трейлер комедійного екшену «Небезпечний бізнес» із Шарліз Терон у головній ролі.

Зухвала довгонога білявка (Терон) — вона ідеально підходить для небезпечного бізнесу. Одного разу одному з її підлеглих (Девід Ойелоуо) стає відома унікальна формула, за якою ганяється весь світ. Він вирішує інсценувати власне викрадення і вимагати викуп у компанії. Краще цьому розумнику не розраховувати на допомогу своєї ефектної начальниці, адже для корпорації він краще мертвий, ніж живий...

У кінотеатрах фільм, де також зіграли Джоел Едгертон, Аманда Сейфрід, Тенді Ньютон і Шарлто Коплі, можна буде побачити у квітні 2018.

20 грудня 2017,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания Amazon Studios представила первый трейлер и официальный постер черной комедии с примесью экшена «Опасный бизнес».

Читати далі...