Оновлення (2016)

28 лютого 2017,  16:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На своєму «Дуже пізньому шоу» Джеймс Корден вирішив відтворити знамените прослуховування з фіналу мюзиклу «Ла-Ла Ленд», що в оригіналі виконує Емма Стоун, яка отримала за цю роль у неділю «Оскар». Тільки заспівав він не про свою тітоньку, яка стрибнула в Сену босоніж, а про те, як на церемонії Кращим фільмом випадково назвали «Ла-Ла Ленд».

У кінці «Оскара» Воррен Бітті спершу оголосив, що статуетка дісталася «Ла-Ла Ленду», але потім виявилося, що у нього в руках був не той конверт, і переможцем стало «Місячне сяйво».

14 грудня 2016,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер драми «Місячне сяйво», що отримала в понеділок 6 номінацій на «Золотий глобус», дві з яких дісталися її режисерові й сценаристові Баррі Дженкінсу. Це історія про афроамериканського хлопчика, потім хлопця, а потім і молодого чоловіка, який живе в Маямі в небезпечний період розквіту наркоторгівлі. Він переживає сімейний крах, конфлікти з однолітками та усвідомлення своєї нетрадиційної орієнтації, намагаючись прийняти самого себе.

Дата виходу фільму, де батьків головного героя зіграли Махершала Алі та Наомі Харріс, в український прокат поки невідома.