Новини про фільм (2017)

9 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер очікуваного бойовика з Двейном Джонсоном «Хмарочос», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові українські трейлери фільмів «Праведник 2», «Будинок з годинником у стінах», «Спекотні літні ночі» та «Це кляте серце».

Читати далі...
5 липня 2018,  16:08 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер драматичного трилера «Спекотні літні ночі» з Тімоті Чаламет, від режисера та сценариста Елайджа Байнума.

У центрі сюжету знаходиться історія звичайного сором'язливого хлопця Даніеля (Тімоті Чаламет), чиє життя йде шкереберть після знайомства з головним бунтарем міста Гантером (Алекс Роу). Ситуація загострюється, коли хлопець одночасно примудряється і закохатися у сестру гангстера Маккайлу (Майка Монро), і стати наркоторговцем разом з Гантером, і все це – протягом одного єдиного літа, проведеного Даніелем на мальовничому півострові Кейп-Код в штаті Массачусетс.

Українська прем'єра фільму «Спекотні літні ночі» відбудеться 26 липня.

11 червня 2018,  14:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новую кинокартину с участием оскаровского номинанта Тимоти Шаламе «Жаркие летние ночи» украинские зрители смогут увидеть на большом экране этим летом.

Читати далі...
16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
13 квітня 2018,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 представила офіційний трейлер драми про дорослішання «Спекотні літні ночі», де головну роль виконує зірка фільму «Клич мене своїм ім'ям» Тімоті Шаламе.

«Спекотні літні ночі» розкажуть про підлітка Деніела (Шаламе), який проводить своє літо на півострові Кейп-Код, штат Массачусетс. Він працює в невеликому магазині, куди одного разу заходить наркоторговець і просить сховати травичку від поліції, Деніел погоджується і таким чином вплутується в їх компанію, а після ще й примудряється закохатися в загадкову дівчину МакКейлу (Майка Монро).

Також у фільмі зіграють Алекс Роу5-я хвиля», «Дзвінки», «Сирена»), Томас ДжейнКаратель», «Простір») та Вільям ФіхтнерАрмагеддон», «Мамця»).

Світова прем'єра фільму Елайджа Байнума відбулася в минулому році на фестивалі South by Southwest. В американський прокат він виходить в липні.